Indul a HVG új digitális termékének tesztje

Indul a HVG új digitális termékének tesztje

Utolsó frissítés:

Nagy Iván Zsolt Szerző:

Nagy Iván Zsolt
Nagy Iván Zsolt
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Új, közéleti és magazinos tartalmat egyaránt kínáló prémium online híroldal felépítésén dolgozik hónapok óta a HVG csapata a Google Digital News Innovation Fund pályázat keretében. Elindulása után az új digitális termékünket azok érhetik majd el, akik valamely felkínált konstrukcióban előfizetnek a szolgáltatásra.

Mostanra jutottunk el ahhoz a fázishoz, amikor az utolsó igazításokhoz egy éles teszt nyújthat megfelelő támpontokat, ezért az elmúlt napokban megannyi hvg.hu-olvasót, hetilap-előfizetőt, pártoló tagot és DHVG-vásárlót kerestünk meg a kéréssel: legyen segítségünkre abban, hogy az indulásnál minél jobb terméket készíthessünk olvasóinknak. A jelentkezőkből összeállítunk egy 200 fős reprezentatív csoportot, amelynek tagjai több héten át követhetik az oldalt, és akiktől tartalmi és technikai jellegű visszajelzéseket egyaránt várunk. Ezek értékelése, a megszerzett tapasztalatokon alapuló finomhangolások után reményeink szerint még idén elindul élesben is az új oldalunk.

Új termékünk természetesen nem befolyásolja a hvg.hu működését, annak célja változatlan marad a teszt idején, illetve az új lap élesítése után is: továbbra is ingyenesek leszünk, feladatunknak pedig azt tekintjük, hogy minél több hírt, véleményt juttassunk el minél gyorsabban és minél több olvasóhoz. Nem változik az sem, hogy a hvg.hu ingyenes tartalmának előállítását olvasóink a pártoló tagság programunk keretében, illetve támogatásokkal továbbra is segíthetik.

Meggyőződésünk, hogy a két termék egymást kiegészítve kínál majd lehetőséget olvasóinak a jelenleginél is átfogóbb tájékozódásra. Mostani, pörgős, „24/7”-ritmusban működő portálunk mellett ugyanis az előkészületben lévő oldal egy lépéssel távolabbról, írott és multimédiás feldolgozásokkal, egyedi tartalmakkal segít megérteni az aktuális történések hátterét is.

Indul tehát a teszt, és hamarosan jövünk élesben is.

Nagy Iván Zsolt

felelős szerkesztő
Hozzászólások