Kukkolót fogtak Balatonföldváron: az öltőzőkabinban vetkőző nőket kamerázta

Kukkolót fogtak Balatonföldváron: az öltőzőkabinban vetkőző nőket kamerázta

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kockás plédbe bugyolálta a kamerát.

A Népszavát a balatonföldvári keleti strand felháborodott látogatói tájékoztatták az esetről. A kamerát egy éppen öltöző fiatal nő vette észre, aki azonnal szólt a strand alkalmazottainak – ők értesítették a rendőrséget.

A lap szerint két járőr és civil ruhás nyomozók érkeztek a partra, és ott várakoztak, hogy a kamera tulajdonosa visszatérjen a helyszínre. Hamarosan a két járőr egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit kísért el a strandról. A civil ruhás rendőrök pedig rögzítették a nyomokat és a bizonyítékokat.

"Az ügy kapcsán kollégáim egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akit tiltott adatszerzés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki" – válaszolta a Népszavának Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A nyomozás érdekében viszont több információt egyelőre nem adhatnak ki.

Júliusban két hasonló eset is borzolta a kedélyeket. Zamárdiban a gyerektábor zuhanyzóit használó lányokat kukkolt és fotózott egy férfi. Egy balatonboglári apartmantulajdonos pedig több szobáját is bekamerázta.


Hozzászólások