Így lesznek nyitva az üzletek az ünnepek alatt

Így lesznek nyitva az üzletek az ünnepek alatt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

A boltok december 24-én általában délig, illetve 14 óráig várják a vásárlókat, december 31-én viszont akár 18-ig is nyitva tartanak.

Az Aldi áruházai december 24-én 14 óráig, december 31-én pedig 16 óráig tartanak nyitva, 25-én és 26-án, valamint január 1-jén viszont valamennyi zárva lesz.

Az Auchan 24 áruházának a többsége december 24-én reggel 6 órától 14 óráig várja a vevőket. Kivétel ez alól a debreceni, a fóti és két miskolci üzletük, amelyek 7 és 14 óra között lesznek nyitva.

December 30-án normál munkanap szerint, szilveszterkor pedig az áruházak többsége reggel 6 és délután 16 óra között lesz nyitva. Az áruházlánc felhívta a vásárlók figyelmét arra, hogy a debreceni, fóti, két miskolci, szigetszentmiklósi, szolnoki és törökbálinti áruházak reggel héttől 16 óráig, a dunakeszi, győri és soproni áruházak pedig reggel nyolctól 16 óráig állnak a lakosság rendelkezésére.

A Tesco áruházak december 24-én 14 óráig, december 31-én pedig 18 óráig várják a vásárlókat. Az üzletek karácsony két napján zárva tartanak, akárcsak január 1-jén.

A Lidl áruházai december 24-én kedden délig lesznek nyitva. A boltok karácsony mindkét napján zárva tartanak, december 27-től péntektől azonban a már megszokott nyitva tartással várják a vásárlókat.

December 31-én 16 óráig lesznek nyitva az üzletek. Január 1-jén a Lidl mind a 182 áruháza zárva tart, január 2-tól pedig már újra a megszokott nyitvatartási renddel üzemel majd.

A Penny Market 223 üzlete december 24-én délig, december 31-én pedig 14 óráig leszn nyitva. A boltok karácsony két napján és január 1-jén pedig zárva tartanak.

A Spar Magyarország arról számolt be, hogy a Spar, a City Spar és az Interspar áruházak nyitva tartását az ünnepek alatt a helyi vásárlói kérésekhez igazították, ugyanakkor megjegyezték, hogy ahol lehetőség nyílik rá, ott a munkatársak érdekében december 24-én 12 órakor bezárnak. Szilveszterkor pedig legalább 14 óráig állnak az üzletek a lakosság rendelkezésére.

Felhívták a vásárlók figyelmét arra, hogy a Spar webshopja december 24-én reggel 8 órától délig, december 31-én pedig reggel 8 órától 16 óráig szállítja ki a megrendelt árukat.

Hozzászólások