Legyen önnek is saját lapja: bemutatjuk a myhvg-t

Legyen önnek is saját lapja: bemutatjuk a myhvg-t

Utolsó frissítés:

Nagy Iván Zsolt Szerző:

Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ismét léptünk egyet előre, tartsanak velünk.

Két éve, amikor elindítottuk a HVG Pártoló tagság programját, azt mondtuk, vannak további ötleteink arra, mivel adhatnánk még többet olvasóinknak. Aztán ezt mondtuk tavaly ősszel is, amikor élesítettük Magyarország első fizetős hírmagazinját, a hvg360-at. Most itt vagyunk ismét, és újabb olyan fejlesztést mutatunk be, amelynek célja, hogy olvasóink még inkább sajátjuknak érezhessék a hvg.hu-t.

Sőt, valójában két újdonságunk is van, hiszen egy hete elérhető a hvg360+, amit azoknak készítettünk, akik reklámok nélkül akarják cikkeinket olvasni.

Az újabb nagy lépés, amit teszünk azért, hogy a hvg.hu olvasói még inkább úgy érezzék, ez az ő lapjuk:

a myhvg projekt.

Abból indultunk ki, hogy olvasóink közül senki sem szeret lemaradni a friss és/vagy lényeges információkról, és a hírek cunamijában végképp nem mulasztaná kedvenc, hitelesnek tartott szerzői anyagait. Mindez azonban szubjektív, mi pedig mindenkihez szólni szeretnénk, nem döntenénk el, kinek mi vagy ki a fontos. Lehetővé tesszük azonban a választást az olvasónak – erről szól a myhvg.

Hogy lesz önnek saját hvg.hu-ja? Regisztráljon, illetve jelentkezzen be a fejlécben található „Bejelentkezés” menüpontra kattintva. Ez ingyenes, mindössze egy e-mail címet és egy jelszót kell megadni, de regisztrálhat a Google- vagy a Facebook-fiókjával is.

©

Innen kezdve az ön hvg.hu oldalán két új vizuális elem jelenik meg közvetlenül a friss hírek blokk alatt.

©

Úgy gondoljuk, a Google támogatásával készült fejlesztések valóban azt szolgálják, amit szerettünk volna elérni: jobbá teszik az olvasási élményt, erősítik a kapcsolatot olvasóink és a lap között, és nem utolsó sorban segítenek nekünk abban, hogy még nagyobb figyelmet fordíthassunk azokra a témákra, amelyeket követőink fontosnak tartanak.

A myhvg-t folyamatosan fejlesztjük majd új funkciókkal, ezeken dolgozunk, és jelentkezünk velük hamarosan.

Addig is: legyen öné is a hvg.hu, tegyük még jobbá a lapot!

A szerző a hvg.hu felelős szerkesztője.

Hozzászólások