szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt feljelentették és már rabosították is Paróczai Anikót, a Momentum kispesti képviselőjét.

Rabosították Paróczai Anikót, a Momentum Mozgalom kispesti önkormányzati képviselőjét – írja közleményében a párt.

A Momentum képviselője még február elején jelentette be, hogy megtalálta a kispesti vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak spanyolországi medencés villáját, amely a kikért földhivatali dokumentumok szerint Don Ferenc Krisztián Kránitz nevén szerepel.

Paróczait most feljelentették becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt. A Momentum azt írta, hogy azt nem tudják pontosan, ki tette a feljelentéseket, de becsületsértés miatt kizárólag Kránitz kezdeményezhette az eljárás indítását. A feljelentések miatt Paróczainak be kellett mennie a 18. kerületi kapitányságra, ahol rabosították.

A spanyol nyaralóról és Kránitz Krisztiánról már azokon a titokban készült hangfelvételeken is volt szó, amelyek még az önkormányzati választás előtt kerültek nyilvánosságra. A probléma az volt, hogy a politikus utolsó nyilvános vagyonnyilatkozatában nem szerepel az ingatlan.

Kránitz az Indexnek elismerte, hogy az övé az ingatlan, és azt mondta: azért nem szerepel a 2019 januárjában leadott vagyonnyilatkozatában, mert egy hónappal később kapott értesítést arról, hogy bejegyezték a tulajdonjogát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszivárgott egy fotó az iPhone 12-ről, csalódottak lehetnek az Apple-rajongók

Kiszivárgott egy fotó az iPhone 12-ről, csalódottak lehetnek az Apple-rajongók

Bejrúti robbanás: elsüllyedt egy óceánjáró a kikötőben

Bejrúti robbanás: elsüllyedt egy óceánjáró a kikötőben

Éhségsztrájkba kezdett a Jobbik képviselője, aztán megjelent Bede Zsolt

Éhségsztrájkba kezdett a Jobbik képviselője, aztán megjelent Bede Zsolt