Orbán bejelenthet valamit este a Hír Tv-ben

Orbán bejelenthet valamit este a Hír Tv-ben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszterelnök 19.30-kor nyilatkozik. [Frissítés: nyilatkozott, sorosozott is.]

A miniszterelnök a Hír TV-nek adott interjút, mint mondta, nem lesz szigorítás, és visszajön az 5 százalékos áfa a lakásépítésre. Ezután sorosozott.

Orbán Viktor: Egyelőre nem lesz szigorítás, visszajön az 5 százalékos áfa a lakásépítésre

A kórházi ágyak biztosítása a kulcskérdés - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a HírTV Magyarország élőben című műsorában. Továbbra is azzal számolnak, hogy egyidejűleg 200 ezer igazolt lehet, ehhez kell igazítani a kórházi kapacitásokat. 200 ezer fertőzött esetén az Orbán által ismertetett számok szerint 16 ezer kórházi ágyra és 800 lélegeztetőgépre lesz egyszerre szükség.

Korábban írtuk:

Orbán Viktor a Hír TV Magyarország élőben című műsor vendége lesz szerda este, közölte néhány perccel ezelőtt maga a kormányfő. Orbán 19.30-kor fog felszólalni, de most még nem tudni, mit mond majd.

Szerdán kormányülés volt a Karmelita kolostorban, ezután Pintér Sándor belügyminiszter, illetve az operatív törzs vezetője a Telexnek azt mondta:

Ha a megbetegedések a világon mindenhol emelkedni fognak, nálunk is ennél lényegesen keményebb intézkedéseket kell majd hoznunk, hogy megakadályozzuk.”

A miniszterelnök nem olyan régen, szeptember végén a TV2 Tényeknek nyilatkozott, többek közt a járványügyi intézkedésekről, a határzárról és arról is, hogy mikor várható Magyarországon leghamarabb vakcina.

Hozzászólások