szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Google internetes cég világméretű vetélkedőjén a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának (MÜTF) diákjai 600 csapat közül bekerültek az európai, közel-keleti és afrikai régió három legjobbja közé.

"A versenyfeladat egy közepes vállalkozás internetes látogatottságának felfuttatása a Google AdWords programjával, a cég ehhez kétszáz dolláros keretet biztosított a csapatoknak" - mondta a Google Magyarország igazgatója, Peresztegi Zoltán.

A versenyen 47 ország 1650 csapatának mintegy 8500 diákja küzdött egymással.

A tatabányai főiskola három csapattal indult, a nyertesek egy használt számítógépeket árusító kisvállalkozás kampányát készítették el az AdWords-re alapozva. A csapat látogatást nyert a Google londoni központjába.

Az összetett verseny győztese a Nyugat-Ausztráliai Egyetem csapata lett, akik egy perth-i falmászó terem kampányát vitték sikerre. Az európai, közel-keleti és afrikai régióban a Berni Egyetem csapata teljesített a legjobban, az amerikai régió győztese a Pennsylvaniai Állami Egyetem csapata lett.

MTI Karrier

Pánik és félremagyarázások: összevonják a reáltárgyakat

Teljes félreértés vagy teljes félremagyarázás, hogy a természettudományi tárgyak eltűnnének a magyar oktatásból - reagált Hiller István egy napilap hétfői számában megjelent cikkre, miszerint ősztől ezer intézményben összevontan tanítják a biológiát, a fizikát és a kémiát.

MTI Itthon

A magyar diákok külföldön tanulnának

A középiskolás diákok mintegy háromnegyedét foglalkoztatja a pár hónapos külföldi tanulás lehetősége, a tanulók leginkább Nagy-Britanniát választanák úti célul - tartalmazza a Felvételi Információs Szolgálat (FISZ) felmérése.

Késnek az oltások Olaszországban

Késnek az oltások Olaszországban

Biturbó V8 helyett hibrid 4 hengeres hajtást kaphat az új Mercedes-AMG C 63 S

Biturbó V8 helyett hibrid 4 hengeres hajtást kaphat az új Mercedes-AMG C 63 S

Zúgolódnak a karanténba kényszerített teniszezők Ausztráliában

Zúgolódnak a karanténba kényszerített teniszezők Ausztráliában