Pénzszerzés tíz perc alatt - verseny startup vállalkozásoknak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Befektetők és topmenedzserek előtt mutathatják be a vállalkozó kedvű feltalálók, cégek technológiai és internetes projektjeiket márciusban a Startupversenyen, az V. Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián. A versenyzőknek egyenként tíz percük lesz, hogy meggyőzzék a szakmai zsűrit arról, érdemesek a befektetésre.

A bíráló bizottság – Bojár Gábor, Gyulai Zoltán, Jaksity Z György, Pataki Róbert, Siklósi Zoltán, Simó György és Straub Elek – értékel, dicsér, kritizál, ezzel segítve a befektetők döntését. A beadott dokumentációk közül az előminősítést követően a legjobb hat vállalkozó mutathatja be elképzeléseit a zsűri előtt. A projektek értékelése nyilvános, tehát kiderül, milyen szempontok alapján döntenek a befektetők egy-egy innováció sorsáról.

A konferencia szervezői tudatában vannak, hogy az utóbbi években kevés hazai innováció született, ám bíznak abban, hogy kezdeményezésük hozzájárulhat a magyar innováció élvonalba kerüléséhez, és újra érvényes lesz a régi mondás: „Találékony nemzet a magyar”.

Nevezési határidő: 2010. február 15. Jelentkezés és részletek a StartUp versenyről itt olvasható