A Mediaworks ismét hirdethet a Facebookon

A Mediaworks ismét hirdethet a Facebookon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Öt napig tartott a tiltás.

A Facebook hétfőn hajnalra visszaállította a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok egy hete letiltott hirdetési fiókjait – derül ki a Mediaworks közleményéből.

Azt írják, nem kaptak konkrét választ, mi volt a tiltás oka, a cég nevében eljáró alkalmazott viszont – ahogyan fogalmaztak – a „tévesen" letiltott fiókok miatt okozott „kényelmetlenségért" elnézést kért.

Az amerikai cég öt nappal ezelőtt tiltotta le a NER-közeli Mediaworks hirdetési fiókjait, ennek értelmében a kiadó egyetlen sajtóterméke, a receptoldaluk, de még a sporthíreket közlő Nemzeti Sport sem tudott tartalmakat hirdetni a közösségi oldalon.

A Mediaworks portfóliójához tartozik a többi között a Világgazdaság, a Nemzeti Sport, a megyei lapok, a Szabad Föld és a már említett receptújság.

Korábban a hvg.hu újságírója járt a Facebook irodájában, ahonnan a magyar EP-kampány csalóit próbálják elkapni. Érdemes elolvasni. Egy másik cikkünkben pedig azt írtuk meg, hogy: A Fidesz gyilkos kampánygépet csinált a Facebookból, és most retteg, hogy elveszíti.