szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kamionos vállalkozó hárommilliárdos befektetéssel hozta létre a WMC-t.

Hárommilliárd forintos befektetéssel hozta létre magánorvosi centrumát Wáberer György üzletember, aki kamionos vállalatával szerezte vagyonát - írja a Világgazdaság.

A Wáberer Medical Center 2500 négyzetméteres, harmincféle szakorvosi ellátást biztosít. Az intézmény hetven orvost foglalkoztat, közülük tizenöten külföldiek. A képalkotó és labordiagnosztikai eszközökön kívül tizenöt ágyas fekvőbetegrészleg is van, valamint két műtő.

A WMC a prevenciót és a szűrést helyezi a középpontba, Wáberer György azt mondta, olyan csomagokat állítottak össze, amelyek a fiatalok pénztárcájának is megfelelnek.

A beruházáshoz kétmilliárd forint hitelt is felvett a befektetői csoport, Wáberer tulajdonrésze 70 százalék. A cég idén legfeljebb egymilliárd forint árbevétellel számol, a következő években viszont 2,5-3 milliárddal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beválaszotta a parlament Gottfried Pétert a Monetáris Tanácsba

Beválaszotta a parlament Gottfried Pétert a Monetáris Tanácsba

Soha nem adott még el ennyi telefont a Xiaomi

Soha nem adott még el ennyi telefont a Xiaomi

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba