szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közel öt hónap telt el azóta, hogy a Bónusz Brigád csődvédelmet kért, mostanra jutottak el az egyezségig.

Csődegyezségre jutott a hitelezőivel a Bónusz Brigád – jelentette be a cég. Mint írták, a csődvédelem alatt is kaphatóak szolgáltatások és utazások, de a folyamat lezárása után újra lehet majd termékeket is vásárolni.

A kuponokkal foglalkozó cég a tavasszal kért csődvédelmet, miután fizetési nehézségei adódtak. A csődeljárás célja az volt, hogy megegyezzen a vállalat azzal a nagyjából száz partnerrel, akiknek tartozik, így elkerülje a felszámolást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Vállalkozás

Csődvédelmet kért a Bónusz Brigád

A cég szerint pánik miatt kerültek különösen nehéz helyzetbe, de ha meg tudnak egyezni a hitelezőikkel, talpra tudnak állni. A csődvédelem alatt a cég működik, a bónuszok lejáratát meghosszabbították, mert azok jelentős részét a járvány miatt nem lehet beváltani.

Zivatarokkal indul a hét

Zivatarokkal indul a hét

Ezeket a dalokat nem verte nagy dobra a Pink Floyd, de most itt vannak

Ezeket a dalokat nem verte nagy dobra a Pink Floyd, de most itt vannak

A Charlie Hebdó miatt gyilkolt volna

A Charlie Hebdó miatt gyilkolt volna