Kovács Gábor
Kovács Gábor
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az állami cég szerint szabályosan, nyílt beszerzésen nyerte le a trieszti kereskedőház üzemeltetését a Heves Megyei Közgyűlés volt alelnöke, aki ráadásul már nem is politikus.

“A CED trieszti irodájának üzemeltetésére nyílt közbeszerzési pályázatot írt ki, a pályázatok a jogi és közbeszerzési szabályok maradéktalan figyelembe vételével kerültek elbírálásra” – közölte a közép-európai kereskedőházi irodákat működtető állami cég a HVG-vel, miután megírtuk: az új, trieszti iroda üzemeltetését Bényi Szabolcs, a Heves Megyei Közgyűlés volt fideszes alelnöke nyerte el.

“Az irodavezetői tevékenységet Bényi Szabolcs látja el, akinek politikusi tevékenysége 2019-ben megszűnt” – hangsúlyozza a CED.

A CED indoklása szerint az “új regionális iroda megnyitása is azt a célt szolgálja, hogy biztosítva legyen a folyamatos cég- és érdekképviseletet a magyarországi vállalkozások számára, egyúttal feltérképezésre kerüljenek azon iparági szegmensek és együttműködési területek, amelyek további üzleti és befektetési lehetőségeket teremtenek a CED partnerei számára”.

A CED állítása szerint több iroda nyitását nem tervezi.

A legújabb trieszti fejleményekről szóló cikk teljes terjedelmében az eheti HVG hetilap Gazdaság rovatában, illetve online a hvg360-on olvasható.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

Extravagáns és méregdrága az aranyozott karbon kerékpár

Extravagáns és méregdrága az aranyozott karbon kerékpár

Csányi Sándor: Nagyon remélem, hogy a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak

Csányi Sándor: Nagyon remélem, hogy a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak