szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Este hétig nyitva maradnak az IKEA-üzletek, de az éttermeket bezárják. Az online rendelésben lehetnek fennakadások a nagy forgalom miatt.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A járványügyi korlátozásokról szóló új kormányrendelet megjelenése után az IKEA magyarországi áruházai „további értesítésig” 9 és 19 óra között tartanak nyitva – közölte kérdésünkre az IKEA. Azt is hozzátették: az éttermeik és a játszóházaink zárva tartanak, a Svéd Finomságok Boltja azonban elérhető marad az áruház nyitvatartási idejében.

Figyelmeztettek arra is, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt a vevők esetenként tapasztalhatnak fennakadást az „Online rendelés szállítással” szolgáltatásban.

Azt javasolják: ilyenkor vagy később kell megpróbálkozni a rendelés leadásával, vagy „Kattints és Vedd át” szolgáltatást lehet igénybe venni.

Korábban a Lidl és az Aldi is közölte, hogyan változik a nyitvatartásuk az új, kijárási tilalmat is tartalmazó kormányrendelet nyomán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Bizalmat keltő szennyvízvizsgálat, bizalmatlanság az orosz vakcina körül

Radar360: Bizalmat keltő szennyvízvizsgálat, bizalmatlanság az orosz vakcina körül

881,9 km/h-val repült a távirányítós repülő, pedig hajtómű sem volt rajta

881,9 km/h-val repült a távirányítós repülő, pedig hajtómű sem volt rajta

Több mint 30 ezer témában nem mondott igazat négy év alatt Trump

Több mint 30 ezer témában nem mondott igazat négy év alatt Trump