szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A pornóoldal folyamatosan felülvizsgálja tartalmait az új szabályozás szerint.

A Pornhub, a világ legnagyobb pornószolgáltatója törli azokat a videókat a felületéről, amelyeket nem egy partnere vagy egy hitelesített felhasználó töltött fel az oldalra - írja a Vice.

A portál szerint már most többmillió pornófilmet tettek elérhetetlenné. A Pornhub a következő napokban átvizsgálja a videókat, és az új szabályzat szerint dönti majd el, hogy melyiket távolítja el az oldalról.

Kapkodva keresi a megoldást a Pornhub, miután kiderült, hogy kiskorúakról készített videókat engedtek át a moderátorok

Kedden jelentette be a világ legnagyobb pornószolgáltatója, hogy megszünteti a videók letöltési opcióját, valamint erősen korlátozza, hogy ki tölthet fel az oldalra. A Pornhub döntésének hátterében nagy botrány áll: az oldal moderátorai több kiskorúról készült felvételt is átengedtek a szűrőkön, a The New York Times cikke szerint ezek pedig tönkretették a felvételeken szereplők életét.

A New York Times a múlt héten írta meg, hogy a Pornhub oldalon több olyan szexfilm is van, amelyben kiskorúak szerepelnek, és ez ellen az üzemeltető nem tesz semmit. Az ügy kirobbanása után a Mastercard és a Visa bejelentette, hogy megszakítja kapcsolatait az oldallal.

A Pornhub egyébként a napokban frissítette is le- és feltöltési szabályzatát: a továbbiakban csak regisztrált felhasználók tölthetnek fel tartalmakat, olyanok, akiknek a valós személyazonosságról a cég egy külső rendszeren keresztül meggyőződött. Letölteni pedig csak a fizetőkapu használatával lehet majd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Gulácsi nyáron csapatot válthat

Gulácsi nyáron csapatot válthat

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában