szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A megújult tetőkertet májustól használhatják a pláza látogatói.

A beltéri ételudvart helyettesítő két új ételterasszal várja szombattól a vásárlókat a Westend bevásárlóközpont. Az ételteraszokat a Ferdinánd, illetve a Kabos (Váci út) bejáratnál nyitják meg, és mindennap 10 és 21 óra 30 perc között lesznek látogathatók.

Az üzemeltető szerint a teraszok asztalai és a székek a járványügyi előírások betartása mellett (azaz a vendégek közötti minimum másfél méteres távolságot tartva) vehetők igénybe, a pláza ezeken a területeken is biztosít majd kézfertőtlenítőt.

A bevásárlóközpont továbbra is kéri az érkezőket, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, figyeljenek és vigyázzanak egymás egészségére.

A tetőkert májusban új funkciókkal és terekkel nyit majd ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!