Charlie Sheen nevel a végén

Charlie Sheen nevel a végén

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Charlie Sheen új sorozatban kapott szerepet: a Ki nevel a végén? című 2003-as mozifilm tévés adaptációjában egy terapeutát fog játszani.

Anger Management magyarul annyit tesz: haragkezelés. Persze, a magyar filmes agytrösztök ennél sokkal frappánsabb címet adtak annak a 2003-as mozifilmnek, melyben Adam Sandler és Jack Nicholson parádézott. Ki nevel a végén? címmel futott magyarul a vígjáték, melyben egy dühkitörésektől szenvedő pszichológus (Nicholson) kezeli a tévesen haragkezelésre ítélt üzletembert (Sandler).

Sheen rendőrségi felvétele

Most felújítják a történetet, méghozzá Charlie Sheennel, aki a Két pasi meg egy kicsi sitcomból való elbocsátása után négy hónapig one-man showjával utazta be Amerikát, jóval kisebb sikerrel, mint Charlie bácsiként. Most azonban végre rátalált az új tévés megbízás.

A szerep megformálásához újfent az életből meríthet Sheen, hisz az utóbbi időben többször bíróság elé kellett állnia erőszakos kicsapongásai miatt.  Ám a Los Angeles Times szerint Sheen nem a pácienst, hanem a terapeutát fogja alakítani. Egyelőre még nem találták meg a sorozat „gazdáját”, így nem tudni, melyik csatornán fut majd.   

A Két pasi meg egy kicsi viszont folytatódik, augusztusban kezdik forgatni az új részeket Ashton Kutcherrel, aki Charlie bácsi házát fogja megvenni, miután az iszákos agglegény Porshéjával lezuhan egy szikláról Malibuban.