Gáláns ajándékkal lepte meg Gábor Zsazsát a férje 25. évfordulójukon

Gáláns ajándékkal lepte meg Gábor Zsazsát a férje 25. évfordulójukon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt herceg különös meglepetéssel készült 25. házassági évfordulójukra: kibérelt egy hirdetőtáblát a Sunset Boulevard-on - írja a BBC Online.

Frederic Von Anhalt herceg, aki idén töltötte be 68. életévét, 1986 augusztusában vette feleségül a most 94 éves, magyar származású színésznőt, Gábor Zsazsát, akinek egészsége tavaly óta - amikor Bel Air-i otthonában leesett az ágyról és csípőtörést szenvedett - igencsak megromlott. A 25. házassági évfordulóra kigondolt ajándékra von Anhalt minden félretett pénze elment. A Sunset Boulevard-on kibérelt hirdetőtábla ugyanis, melyet a pár esküvői képe díszít, egy hónapra 68 ezer dollárba - vagyis majdnem 13 millió forintba - került - írja a BBC Online.

Viszont láthatja az egész világ, hogy „Frederic herceg és Zsazsa hercegné 25 éve van együtt”. És még tovább ..., ahogy a herceg által megfogalmazott köszöntőből kiderül. A tábla alján ez áll: „Augusztus 14.: Kérem, ünnepeljenek velünk!”. És hogy kétség se férjen az őszinte szándékhoz, a herceg weboldalának címét is feltüntették. Von Anhalt egy interjúban így nyilatkozott az évfordulós ajándékról: „Nem gondolok arra, hogy mit hoz a holnap. Minden pénzemet beleöltem. Meg akartam tenni érte. Minden, amit átéltünk, tökéletes volt, pénzben nem mérhető”.

Gábor Zsazsa és nyolcadik férje
©

Noha von Anhalt nem mindig bizonyult mintaférjnek - évekkel ezelőtt bevallotta, hogy majd egy évtizedig viszonyt folytatott a 2007-ben gyógyszertúladagolásban elhunyt modell-színésznővel, Anna Nicole Smith-tel -, Gábor Zsazsa mégsem vált el tőle.

A színésznőn január közepén életmentő műtétet hajtottak végre: jobb lábszárát amputálni kellett, mert egy fertőzést követően üszkösödni kezdett. Azóta többször is kórházba került, állapota jelenleg kielégítő. Legutóbb arról számoltak be a lapok, hogy Ben Affleck egymondatos jelenetre kérte fel az Argo című akciófilmben.