„25 év után új fejezetet nyitok” - visszatér a talkshow-királynő

„25 év után új fejezetet nyitok” - visszatér a talkshow-királynő

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Alig hat hónap telt el azóta, hogy az amerikai talkshow-királynő, Oprah Winfrey könnyezve búcsúzott a tévénézőktől, 25 év után, műsora utolsó adásában. Most úgy tűnik, hogy 57 évesen mégsem tud lemondani a tévézésről és visszatér.

Fél évvel ezelőtt nagy show keretében ünnepelte visszavonulását a legendás televíziós személyiség, Oprah Winfrey saját nevét viselő talkshow-ja éléről. A legtöbb amerikai tévénéző biztos örömmel fogadja majd a hírt, hogy Oprah hamarosan újra képernyőn lesz – írja a Spiegel Online.

Oprah Winfrey. Zajosan távozott
©

Winfrey karrierjének huszonöt éve alatt „Amerika gyóntatója” lett, és sokan úgy tartják, hogy ő a kulturális élet legbefolyásosabb milliárdosa. A Vanity Fair magazin szerint nagyobb hatalma van, mint bármelyik politikusnak, vallási vagy egyetemi vezetőnek. Nem csoda hát, hogy a novemberben megkezdődött Oscar-szezon nyitányaként kiosztott tiszteletbeli Oscar-díjak egyikét is Oprah kapta, mivel a zsűri kiemelkedőnek találta az oktatásügyért, a nőkért és a gyermekekért tett erőfeszítéseit.

Oprah tehát visszatér a képernyőre, annak ellenére, hogy májusi búcsúműsora hatalmas – és ezek szerint felesleges – show volt, amelyen többek között Tom Cruise, Tom Hanks, Will Smith és Beyoncé is tiszteletét tette. A Hollywood Reporter Online szerint a műsorvezető új küldetést vállal, és január elsejével saját csatornáján indítja el új műsorát, az Oprah Next Chaptert.

Az elnöki párt is megnyerte
©

„Huszonöt év után otthagytam a stúdió zárt világát, és most új fejezetet nyitok, ami jobban szórakoztat, mint eddig bármi” – mondta Winfrey, aki jelenleg is a világot járja új műsorával. A kétórásra tervezett műsor első adásában Winfrey meglátogatja otthonában Steven Tylert, az Aerosmith énekesét, akit magánéletéről, kábítószerproblémáiról, illetve kapcsolatairól faggat. A hetente adásba kerülő műsor következő epizódjaiban Oprah találkozik majd többek között Sean Pennel Haitin, meglátogatja George Lucast az otthonában és munkahelyén, a Skywalker Ranch-on, és pizsama-partyra megy Paula Deennel.

OAN