Lady Gaga gőzerővel készül az új turnéra

Lady Gaga gőzerővel készül az új turnéra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lady Gaga 2012-ben sem fog unatkozni, továbbra is keményen dolgozik és gondolatai már Born This Way-turnéja és új albuma körül forognak - írja az MTV News.

„Gaga felkészül az elkövetkező időszakra, és mint általában, most is 25 000 dolgot csinál gyors egymásutánban. A fő hangsúly ezúttal is a show-ra való felkészülésen lesz és az új számok felvételén” – nyiltkozta a különc énekesnő terveiről zenei munkatársa, DJ White Shadow az MTV Newsnak.

Ahogy arról korábban írtunk, Lady Gaga a New York-i Barneys áruházban nyitotta meg első boltját. Már a kirakat is impozáns: van itt Gaga-budoár igazi hajból, az extravagáns külsejű énekesnő hajkölteményeihez igazodva; kristálybarlang, melynek belsejében fényjáték kelti életre a hableány-Gaga alakját; kicsivel arrébb pedig Gaga-kisfilmet vetítenek.

Lady Gaga a boltja megnyitóján. Galériánkért kattintson!
©

Az énekesnő korábban utalt rá, hogy szeretne közös felvételt készíteni Elton Johnnal, de ez még várat magára. Addig marad a Born This Way-turné. „Amikor a turné elkezdődik, Gaga megállás nélkül dolgozik. Szeret utazás közben alkotni, így talán egy új album is megszületik a turné során” - tette hozzá White Shadow.