Így vidította fel Pharrell Kylie Minogue-ot

Így vidította fel Pharrell Kylie Minogue-ot

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A disco és funk jegyekben gazdag „I Was Gonna Cancel”-t több kritikában a lemez legérdekesebb dalának nevezték. Pedig minden úgy kezdődött, hogy az ausztrál popikon rossz passzban volt.

A Kiss Me Once című új album harmadik trackje főleg Pharrell Williams fantáziájának köszönhető, aki ügyesen fordította a produkció előnyére, hogy a stúdiófelvétel napján a művésznő olyan rossz passzban volt, hogy a felvételt is majdnem lemondta.

Kylie a stúdióban még el is sírta magát, Pharrell azonban nem riadt vissza a síró sztár látványától, inkább jókedvre derítette többek között azzal, hogy írt neki egy slágert. A producer a Kiss Me Once-on is dolgozott, a dal pedig egy pompás, vidám búfelejtő lett.

Könnyed ritmusával és játékos rétegeivel az „I Was Gonna Cancel” prímán ötvözi Kylie korai munkáit, miközben a producer kéznyoma is teljes mértékben tetten érhető. Nem is beszélve a háttérben áriázó vokálról, ami érdekes csavart ad a dal miliőjének, melyet a játékos, mégis egyszerű klip csak még jobban kihangsúlyoz.