Kozmikus elektronikával és különleges látvánnyal ünnepel az Akvárium

Kozmikus elektronikával és különleges látvánnyal ünnepel az Akvárium

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A fővárosi klub egy éves szülinapjára érkezik a kortárs elektronika egyik legünnepeltebb előadója, Pantha du Prince, de koncertet ad a Random Trip is. A szervezők további meglepetésekkel is készülnek.

Az Akvárium Klub nagyszabású, több teremben is párhuzamosan zajló programmal ünnepli egy éves szülinapját március 28-án, szombaton.

A nagyteremben a várost évek óta lázban tartó Random Trip (interjúnk a koncertsorozat mögött álló Delov Jávorral) csapata ad koncertet. A mostani koncert különlegessége, hogy a fellépő vendégek között lesz majd Amy Winehouse korábbi vokalistája is, Zalon is. Az improvizációs koncerten Sena és Tátrai Tibor is felbukkan majd.  A koncert után Richard Dorfmeister ünnepi dj-szettjével zárul a nagyterem programja.

Random Trip
©

A kisteremben igazi zenei csemege várja majd a puha, dallamos elektronika kedvelőit. Az est fő attrakciója, Pantha Du Prince 2010-es, The Black Noise című lemezével robbant be igazán a műfaj legjobbjai közé, azóta minden egyes élő szettje eseményszámba megy. A német előadó most először lép fel Magyarországon, és élő szettjével várhatóan kozmikus magasságokig jut majd.

Pantha Du Prince
©

Pantha Du Prince szettje mellett magyar előadók, Subotage, Bergi, 9b0 és Imre Kiss garantálják a minőségi elektronikát.

A több termes szülinapon a szervezők más különlegességekkel is készülnek. A KisHallban egy körbejárható színpad épül, melynek megvilágításához a teljes lámpapark lecserélődik, A NagyHallban a Kiégő Izzók VJ-csapata egy térbeli hasábokon alapuló látvány-installációval készül. A szüinapra jegyet váltók  „művészi” karszalagot kapnak, melyre Weiler Péter grafikái kerülnek.

Az eseményre komibnált, minden terembe érvényes, vagy csak egy bizonyos eseményre szóló jegyek is kaphatók, részletek itt.