Megszólalt Vujity Tvrtko a kirúgásáról

Megszólalt Vujity Tvrtko a kirúgásáról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem áll szándékában a TV2-t ostorozni vagy haknizni a vele történtekkel a sajtóban, ezért inkább a nyilvánossághoz fordult a csatorna kirúgott munkatársa, hogy rövidre zárja a kérdést.

Vujity Tvrtko hivatalos Facebook-oldalán fordult a nyilvánossághoz, hogy tisztázza közte és a TV2 között kialakult helyzetet, ami a tévés múlt pénteki kirúgásában csúcsosodott ki. A csatorna vezetősége felől kiszivárgott információk szerint Vujity Tvrtko kezelhetetlen volt, ez volt tapasztalható közte és Berki Krisztián között kialakult vitának is.

A műsorvezető-riporter azonban azt szeretné, ha végre lecsengene az ügy, nem kíván mártír lenni, illetve nincs benne sem harag sem gyűlölet. Hogy tisztázza a helyzetet, megjegyzi, ő nem kívánt személyeskedni senkivel – köztük Berkivel –, szerinte évek óta hasonló álláspontot fogalmazott meg, egy "értékkülönbségről" beszél.

Megkeresték két szponzor is, akik támogatnák előadásait, Tvrtko elmondása szerint azért, mert úgy gondolják, hogy nekik az ő "értékrendje kell". Anyagi problémáktól nem tart, elmondása szerint nem élt eddig sem fényűző életet, stabil a háttere, egyúttal cáfolta azokat a pletykákat, hogy milliós szerződése lett volna a társaságnál. Jelenleg legnagyobb problémájának azt tartja, hogy melyik fiának a meccséről fog hiányozni.

A televíziózástól a jövőben sem zárkózik el, akár magyar, horvát vagy bosnyák nyelven.

Sziasztok!Szeretnék Nektek leírni pár gondolatot és néhány gyakorlatias dolgot, főleg azért, mert nem szeretném, ha ré...

Posted by Vujity Tvrtko official on Tuesday, March 1, 2016
Hozzászólások