Ilyen lesz az RTL falusi Üvegtigrise

Ilyen lesz az RTL falusi Üvegtigrise

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Már belenézhetünk néhány jelenetbe az RTL Klub új sorozatából.

Mint írtuk, A mi kis falunk címmel új sorozatot mutat be hamarosan az RTL Klub (egyelőre pontosan nem tudni a bemutató idejét). Még javában zajlanak a forgatás munkálatai, de az eddig elkészült anyagokból egy rövid hangulatvideót már összeállítottak a készítők.

 

A főbb szerepekben csupa kiváló színész lesz látható. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármesterjelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják majd jövőre a nézők.

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be (az eddigi információk alapján egyfajta falusi Üvegtigrisre számíthatunk) olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy fociedző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja majd a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

Hozzászólások