Hajós nem fogadta el a TV2 ajánlatát

Hajós nem fogadta el a TV2 ajánlatát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Hajós András nem szeretne szorosabban a TV2-höz tartozni. Dalfutár most nem lesz, és a tévés egyelőre más műsorra sem szerződött Andy Vajna csatornájával.

Kimaradt Hajós András magánshow-ja, a Dalfutár a TV2 friss programterveiből. A tévés a pénteki Borsnak azt mondta, sok barátja van még a csatornánál, ajánlatot is kapott a TV2-től, de nemet mondott, mert

nem szeretne szorosabban a TV2-höz tartozni,

igaz más csatornához sem. Hajós a saját ötletén alapuló Dalfutár licencét eladta a TV2-nek, hogy a műsor megvalósulhasson. Hangsúlyozta, hogy neki nincs szerződése az Andy Vajna-féle kereskedelemi tévével, mint "mondjuk Majka vagy Tilla barátaimnak". Ő független, műsorokra szerződik – közölte Hajós.

Hajós saját bevallása szerint függetlenségével ötödannyi pénzt keres, mint kollégái, "de a döntésemnek lehetnek egyéb magánjellegű vagy közéleti okai is". Hajós reméli, hogy tavasszal leülnek tárgyalni a TV2-vel, és akkor eldől a Dalfutár sorsa is.

Korábban arról szóltak az egyeztetések, hogy a Dalfutár következő szériája tavasszal vagy ősszel jöhetne, de tavasszal Hajósnak egyéb elfoglaltságai is akadnak a Comedy Centralnál és az RTL Klubnál, emellett egy élő színpadi Dalfutár show-t is tervez.

Hozzászólások