A Madách Színház jövőre már nem tart nyári szünetet

A Madách Színház jövőre már nem tart nyári szünetet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Jövőre már 30-50 plusz előadást tartanak majd a Madách Színházban, mert áttérnek a szünet nélküli működésre.

Folyamatos játszási rendre tér át a magyar színházak közül elsőként a Madách Színház, amely a jövő évadtól egész évben várja a közönséget. A színház csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Szirtes Tamás igazgató elmondta, hogy a színház óriási repertoárja és az előadásaik iránti fokozott érdeklődés miatt döntöttek úgy, hogy nyáron sem tartanak szünetet. Ez évente 30-50 további előadást jelent – mondta, hozzátéve, hogy jövőre a RaM Colosseum mellett – ahol 100 előadást fognak játszani – a Budapest Kongresszusi Központban is játszik a színház, a megújuló Macskák című előadás látható majd ezen a helyszínen. 

A jövő évadban két bemutatót tartanak. Woody Allen Hatalmas Afrodité című művét Valló Péter rendezésében, Szente Vajk főszereplésével tűzik műsorra. Müller Péter Szomorú vasárnap című darabját Horgas Ádám állítja színpadra, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Nagy Sándor főszereplésével. Az igazgató kiemelte: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter még nem játszott együtt a színházban.  

Az igazgató elmondta: országos turnésorozatot indítanak, amelyen a Jézus Krisztus Szupersztár és a Mamma Mia! című előadást mutatják be. Arra törekednek, hogy párhuzamosan tudják játszani nagy zenés darabjaikat – mondta, kiemelve, hogy a Madách Színház mint foglalkoztató több embernek fog munkát adni.