Ewan McGregor huszonéves apukaként pózol egy megkopott családi fotón

Ewan McGregor huszonéves apukaként pózol egy megkopott családi fotón

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ewan McGregor most 22 éves lánya nosztalgikus hangulatban volt, és kiposztolt egy imádnivaló családi fotót éppen 22 évvel ezelőttről.

A kilencvenes években készült családi fotót posztolt ki az Instagramjára Ewan McGregor 22 éves, jelenleg modellként dolgozó lánya, Clara. A képen Clara talán még egyéves sincs, édesanyja, Eva Mavrakis tartja őt a kezében, Mavrakis mellett pedig édesapja, a huszonéves Ewan McGregor pózol hátrafésült hajjal és – ha a kép nem csal – bőrdzsekiben.

Vingt-deux et nostalgique

claramcgregor (@claramcgregor) által megosztott bejegyzés,

A nosztalgikus fotó azt követően jelent meg, hogy McGregor múlt hónapban bejelentette: jóvátehetetlen konfliktus miatt elválik Eva Mavrakistól. Az 51 éves nő akkor a Sunnak úgy nyilatkozott, hogy mély csalódást és dühöt érez, de most leginkább a négy közös gyerekük miatt aggódik. Közülük Clara a legidősebb, Jamyan és Esther 16 évesek, a legkisebbik, Anouk pedig mindössze hatéves múlt.

McGregor egy ideje már a Fargóból megismert Mary Elizabeth Winsteaddel jár, októberben mutatkoztak együtt először a nyilvánosság előtt.

Hozzászólások