„Az a szexvideó olyan volt, mintha megerőszakoltak volna”

„Az a szexvideó olyan volt, mintha megerőszakoltak volna”

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Paris Hilton egy dokumentumfilmben idézi fel a múltja egyik fájdalmas epizódját.

Paris Hilton nem túl egyszerű életéről dokumentumfilm készült. A The American Meme című filmet a Tribeca Filmfesztiválon mutatták be. A 37 éves szállodaörökös a filmben többek között beszél arról, hogy miként lett belőle híresség 19 évesen azok után, hogy a Vanity Fair-ben egy merész fotósorozat készült róla a testvérével, Nicky Hiltonnal. Szó esik a valóságshow-ról, amelynek főszereplője volt, és kihagyhatatlannak bizonyult a szexvideó is, amely 2004-ben jelent meg.

„Olyan volt, mintha megerőszakoltak volna” – emlékszik vissza Hilton a dokumentumfilmben. „Úgy éreztem, mintha elveszítettem volna a lelkem egy darabját, olyan kegyetlen és aljas módon beszéltek rólam. Szó szerint meg akartam halni néha, mert azt éreztem, hogy mindent elvettek tőlem. Nem akartam, hogy így ismerjenek” – folytatja.

A közösségi média sztárjainak felemelkedésével és bukásával foglalkozó dokumentumfilmet Bert Marcus rendezte. Hilton mindenképpen szerepelni akart benne, hogy megmutassa magát azoknak is, akik nincsenek a 8,7 millió Instgram-követője között.

Hozzászólások