Úristen, a Forbes magyar mellbimbót tett a címlapra!

Úristen, a Forbes magyar mellbimbót tett a címlapra!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Persze nyugodjon meg mindenki, egy férfi mellbimbója látható csak, míg a két pucérnak látszó nő mellbimbóját trükkösen kitakarják. De azért van itt egy csavar.

A Forbes legújabb, Urban különszámának a címlapján erősen érződik, hogy azért készült, hogy az emberek beszéljenek róla. Most mi is ezt tesszük. A lap szerkesztői az általuk legbátrabbnak gondolt magyarok listáját állították össze, és az üzenet célba juttatása érdekében hármat közülük levetkőztettek, és a címlapra tettek – hiszen a vetkőzéshez is bátorság kell. De persze csak a konvenciók keretei között (a Médiahatóság is nyilván figyel).

A konvenciók kimondják, hogy a férfi mellbimbónak van helye a nyilvánosság előtt, a nőinek pedig nincs, ennek megfelelően a meztelennek tűnő címlaplányok felsőtestét kitakarják egy sávban, a címlapfiú pedig ott áll premier plánban (az ágyék mindkét nemnél tabu).

©

És itt jön a csavar: a címlapfiú, Horváth Noé transznemű, nőnek született, férfiként él. Horváthnak tehát férfivé kellett válnia, hogy ne csak magát, hanem a mellbimbóját is megmutathassa a világnak. Mármint ennek a képmutató világnak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hozzászólások