Jön a film, amelyből nem vágták ki Kevin Spacey-t

Jön a film, amelyből nem vágták ki Kevin Spacey-t

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

A Kártyavár sorozatból és A világ összes pénze című moziból kivették a szexuális zaklatással vádolt színész jeleneteit, hamarosan azonban bemutatnak egy olyan filmet, amelyben szerepel.

A Vertical Entertainment közlése szerint a Billionaire Boys Club című film július 17-től lesz nézhető a fizetős online szolgáltatásokon (VOD) és augusztus 17-én érkezik a mozikba. A történet egy csapat gazdag Los Angeles-i fiatalemberről szól, akik piramisjátékot űznek. A főbb szerepekben Ansel Elgort, Taron Egerton és Spacey látható.

A Billionaire Boys Clubot még 2015-ben forgatták, jóval az előtt, hogy Spacey-t először nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták volna.

"A szexuális visszaélés semmilyen formáját sem nézzük el és teljes mértékben az áldozatok oldalán állunk" – írta közleményében a forgalmazó, ugyanakkor hozzátette, úgy véli, hogy a film több szereplője és a stáb is megérdemli, hogy az elkészült produkció eljusson a közönséghez.

Az Oscar-díjas Spacey-t tavaly októberben Anthony Rapp színész vádolta meg elsőként nyilvánosan szexuális visszaéléssel.

Spacey-t, aki röviddel ez után bejelentette, hogy a férfiakhoz vonzódik, azóta kivágták A világ összes pénze című filmből – Ridley Scott kilenc nap alatt forgatta újra a jeleneteket Christopher Plummerrel –, kiírták a Netflixnél forgatott Kártyavár című tévésorozatból, és az internetes műsorszolgáltató úgy döntött, nem mutatja be a Gore Vidal amerikai íróról szóló, Spacey-vel készült életrajzi filmet sem.

Az 58 éves Spacey a botrány kirobbanásakor bocsánatot kért Anthony Rapptől és szóvivője akkor bejelentette, hogy a színésznek kezelésre van szüksége, ezért visszavonul a nyilvánosságtól.

Hozzászólások