A legjobb anya-lánya program egy Foo Fighters-koncerten a színpadon énekelni

A legjobb anya-lánya program egy Foo Fighters-koncerten a színpadon énekelni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Foo Fighters megint nagyvonalú volt, és felhívott a közönségből embereket a színpadra. Ezúttal egy anyának és a lányának adták át a mikrofont.

A vancouveri Rogers Arénában adott koncertet szombaton a Foo Fighters, ez volt az együttes első fellépése azóta, hogy Dave Grohl felépült a súlyos torokgyulladásából. Az este egy pontján a Foo Fighters elővette a Queen-klasszikust, az Under Pressure-t, és felhívtak két lelkes rajongót a színpadra. A közönségből egy Queen-pólóban álló nőre esett a választásuk ("ügyes próbálkozás" – jegyezte meg Taylor Hawkins dobos), és mivel a nő egy táblát tartva jelezte, hogy az anyukájával szeretne együtt énekelni a színpadon, a kedves mamát is felhívták.

Grohl beült a dobok mögé, Hawkins besegített a vokálba, a kissé szégyenlősen és visszafogottan kezdő Maddy Duncan és édesanyja pedig elbűvölték a közönséget. Hát kell ennél jobb anya-lánya program egy szombat estére?

A szóban forgó rész 3:37-től látható:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hozzászólások