szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

És már beszélt is róla Uma Thurmannel.

Quentin Tarantino nem zárja ki a lehetőséget, hogy folytatást készítsen a Kill Billhez - írja az Independent. A rendező erről egy podcastban beszélt, amikor meghívták, hogy interjút készítsenek vele új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood... apropóján.
"Az igazat megvallva... Uma és én már beszélünk róla...

Quentin Tarantino nem zárja ki a lehetőséget, hogy folytatást készítsen a Kill Billhez – írja az NME. A rendező erről egy podcastban beszélt új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood... közelgő premierjének apropóján.

Az igazat megvallva, Uma és én már beszéltünk róla... Ami azt illeti, épp a múlt héten egyeztettünk. Nem vagyok benne biztos, hogy megcsinálom, de egy kicsit továbbgondoltam a dolgot. Ha bármelyik filmem is folytatást kapna, az csak a Kill Bill lenne.

– mondta.

A Kill Bill első része 2003-ban készült, a folytatása egy évvel később. Nem ez az első alkalom, hogy Tarantino a Kill Bill harmadik részére utalgat egy nyilatkozatban, már 2015-ben is azt mondta, hogy fontolóra veszi a folytatást.
Tavaly februárban egyébként nagy port kavart Uma Thurman egy interjúja, amelyben elmondta: a Kill Bill forgatásakor Quentin Tarantino olyan helyzetbe kényszerítette, amely szerinte nem volt biztonságos. Meg is osztotta azt a videofelvételt az autós jelenetről, amelyet problémásnak talált. A színésznő szerint már-már a bűncselekmény határát súrolta, hogy a rendező rávette, hogy ő vezesse a megbízhatatlanul működő autót. Thurman ütközött is a felvétel közben, és a felvételen látszik, ahogy a feje hátrarándul. Tarantino később elnézést kért, és sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. A mostani nyilatkozat alapján azonban úgy tűnik, a rendező és a színész készen állnak a közös munkára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamarabb a vártnál: a Microsoft bejelentette a Surface Duo androidos telefont

Hamarabb a vártnál: a Microsoft bejelentette a Surface Duo androidos telefont

A feltételekhez kötött szeretet tragédiája – interjú a Golden Globe-esélyes magyar film rendezőjével

A feltételekhez kötött szeretet tragédiája – interjú a Golden Globe-esélyes magyar film rendezőjével

Zárlat okozott hibát, már újra működik a paksi 4-es blokk

Zárlat okozott hibát, már újra működik a paksi 4-es blokk