szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új igazgató, Rudolf Péter szerint a Vígszínház biztos lábakon áll.

Fontos évad előtt áll a Vígszínház Rudolf Péter, az új igazgató szerint, „mert most alakul ki a jövő, és az, hogyan épül majd fel ez a társulat.” Az InfoRádiónak azt mondta: hálás azoknak, akik sokat dolgoztak, hogy az átadás-átvétel professzionálisan, magától értetődően és elegánsan menjen végbe. Még nem is zárult le a folyamat, hivatalosan csak július elsejével vette át a színház irányítását, de már az elmúlt három hétben is ott dolgozott, csak nem teljes jogkörrel.

Arról is beszélt Rudolf, hogy két ember távozott a színháztól, de még az igazgatóváltás előtt. 

Elődjéről, Eszenyi Enikőről azt mondta, ő „most saját kérésre felfüggeszti a színészi tevékenységét, nem akar játszani. Viszont azokkal az előadásokkal kapcsolatos összes munkát elvégzi, amelyeket ő rendezett. Együtt beszéljük meg az esetleges szerepátvételeket, végigcsinálja a szokásos felújító próbákat.” Hozzátette: maximálisan tiszteletben tartja Eszenyi kérését, és örül, hogy az általa rendezett előadásokat maga tartja majd karban.

Rudolf a Vígszínház anyagi helyzetéről szólva úgy fogalmazott: köszönetet kell mondania az elődjének, mert a teátrum stabil lábakon áll.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ilyen teknőst még nem láttak a tudósok: szarvak nőttek a szemhéjára – videó

Ilyen teknőst még nem láttak a tudósok: szarvak nőttek a szemhéjára – videó

Márki-Zay szerint lényegében zsarolással vesznek rá polgármestereket a Fidesz támogatására

Márki-Zay szerint lényegében zsarolással vesznek rá polgármestereket a Fidesz támogatására

Ed Sheeran apa lesz

Ed Sheeran apa lesz