szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Várhatóan őszre derül ki, hány belső munkatársat épít le a Magyar Televízió - értesült a közszolgálati médium egyik, neve mellőzését kérő vezetőjétől az MTI.

"Május 31-éig a jelenlegi műsorstruktúra van érvényben, a műsorokat elő kell állítani - mondta a forrás, hozzátéve: "őszre derül ki, hogy van-e emberfeleslege a televíziónak". A név nélkül nyilatkozó vezető szerint jelenleg körülbelül 1680 belsős munkatársa van az MTV-nek. Megfogalmazása szerint "valószerű" az intézmény tavaly elfogadott reorganizációs terve, amely 2004-re 75, ez évre 425, míg jövőre 200 munkatárs elbocsátásával számol.

MTI Kult

Márciusban indul az MTV olvasást népszerűsítő műsora

Az olvasás népszerűsítésére A nagy könyv címmel márciusban "össznépi játék" kezdődik, amelyben Magyarország kedvenc regényére lehet szavazni - jelentette be Hiller István kulturális miniszter csütörtökön a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban tartott sajtótájékoztatón. A Fidesz szerint az 500 millió forintos program igazából a Magyar Televízió "bújtatott finanszírozása".

MTI Itthon

MTV: nyolcmilliárdos hiány

Noha év közben milliárdokat sikerült megtakarítania a Magyar Televíziónak, 2004-et mintegy nyolcmilliárdos hiánnyal zárja a társaság – közölte az MTI-vel a közszolgálati médium menedzsmentjének egyik, neve elhallgatását kérő tagja.

MTI Itthon

Óriási karcsúsítást tervez az MTV vezetése

A jelenleginél jóval kevesebb vezetővel számoló szervezeti struktúra bevezetését tervezi a Magyar Televízióban (MTV) Rudi Zoltán elnök - értesült az MTI pénteken a menedzsment egy, neve mellőzését kérő tagjától.

MTI Média

Négy hónap után távozik az MTV filmigazgatója

Négy és fél hónappal kinevezése után távozott posztjáról a Magyar Televízió (MTV) film- és szórakoztató igazgatóságának vezetője - erősítette meg Holub Katalin, az intézmény szóvivője.

Radar360: Csehországban egyre rosszabb a helyzet, de Franciaországban se jobb

Radar360: Csehországban egyre rosszabb a helyzet, de Franciaországban se jobb

Ne csodálkozzon, ha ember helyett gép ír vissza az Instagramon

Ne csodálkozzon, ha ember helyett gép ír vissza az Instagramon

Origo: A kormány kötelezővé tenné a maszkviselést sportrendezvényeken is

Origo: A kormány kötelezővé tenné a maszkviselést sportrendezvényeken is