szerző:
MTI/hvg.hu

Az RTL Klub április 25-től nyolc héten át jelentkező extrém vetélkedőjében, A Rettegés Fokában hírességek, civilek és modellek vesznek részt.

© RTL Klub
A Rettegés Fokának egy-egy epizódjában hatan vágnak neki a próbatételeknek, de csak az az egy viheti el az ötmillió forintos nyereményt, aki képes felülemelkedni félelemein - olvasható a csatorna sajtóközleményében. A Lilu által vezetett műsor nyolc epizódját ősszel, Argentínában forgatta le a csatorna; négyben hétköznapi személyek, háromban híres emberek, egyben pedig női modellek vesznek részt.

Az ismert emberek között van például Niki Bellucci volt pornószínésznő, Gáspár Győző előadó, David Merlini szabadulóművész, Hujber Ferenc és Stohl András színészek is. A hírességek csapata az öt millió forintos nyeremény összegét jótékony célra ajánlotta fel. A civil játékosok közül, az viheti haza az öt millió forintos fődíjat, aki a legjobb eredménnyel teljesíti az utolsó fordulót is.

A Rettegés Foka tipikusan "a győztes mindent visz" műsor. Nincsenek helyezések. A játékosok addig semmit nem tudhatnak a próbatételről, mielőtt a felvételek helyszínére nem érnek. A hírességek esetében is az volt a fő cél, hogy legyőzzék vélt, vagy valós fóbiáikat. Sokszor kiderült, hogy amitől előtte nagyon féltek, az nem rázta meg őket olyan nagyon, viszont más próbatételnél akadtak komoly problémák. A legtöbben a mélységtől és a magasságtól, valamint a "gusztustalan" állatoktól féltek.

A Rettegés Fokának első adására április 25-én, 21 óra 50 perckor kerül sor.

hvg.hu Média

Visszatérnek a képernyőre a valóságshow-k

Új reality show-val jelentkezik hamarosan az RTL Klub. A Rettegés foka április 25-én jelentkezik először a hétfői Győzike után, majd rendszeresen hétfőnként kerül adásba.

hvg.hu Kult

Kontroll és Koltai az Aranycsirke tízes listáján

Egy hónappal ezelőtt jelentette be az RTL Klub vezetése, hogy a legjobb magyar közönségfilmek és főszereplőik elismerésére Aranycsirke-díjat alapított. Az első két szobrocskát a március 31-i gálaesten osztják ki.

hvg.hu Média

A Megasztár kiütötte nyergéből a Gagyi Lovagot

Győzike és a Berényi család továbbra is szárnyal, a TV2 nézettségi mutatói az elmúlt héten mégis megközelítették az RTL Klubét. Mindeközben II. János Pál temetési szertartásának nézettségi versenyét az RTL Klub nyerte.

hvg.hu Média

A Tényeket elmarasztalták, a Heti Hetest nem

Az ORTT panaszbizottsága nem találta megalapozottnak azt az állampolgári bejelentést mely a RTL Klub Heti Hetes című műsorát gyűlöletkeltéssel vádolta, ellenben a TV2 Tények című híradója félrevezetésre alkalmas anyagot közölt a médiahatóság szerint - áll a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

hvg.hu Média

Egymillió embernek vallott Orbán a Tokaj-ügyről

Vasárnap este 992 ezer néző látta A szólás szabadsága című műsort, amelyben Orbán Viktor volt kormányfő tulajdonképpen elismerte, hogy a feleségének tanácsokat adott a Tokaj-ügy kapcsán. Az elmúlt hét nézettségi versenyének nyertese azonban újfent Gáspár Győző, aki nem mindennapi rekordot könyvelhetett el hétfő este.

hvg.hu Média

Gáspár Győző valósággal elszabadult

A Gáspár Győző popzenei előadó főszereplésével készülő reality múlt heti adása a legnépszerűbb műsor volt, de sokan látták a válogatott bolgárok elleni mérkőzését, TV2 tehetségkutatóját, a Megasztárt, a Névshowr-t, s a katolikus egyházfő halálával foglalkozó hírműsorokat is – derül ki az AGB Hungary az év 13. hetében mért nézettségi adataiból.

hvg.hu Itthon

Columbo hadnagy Berényiék nyomába eredt

A Vágó-féle hegemónia mellett meglepetést is hoztak az elmúlt hét nézettségi adatai: a Naplót megverte a Gyűrűk ura-rokonsággal reklámozott A gyűrű átka című amerikai-német fantasy film. Columbo ugyanakkor nem rettent meg Dart Vadertől, s visszavágott a Birodalomnak.

hvg.hu Itthon

RTL-Friderikusz: az Ítélőtábla szerint nem jogos a kártérítés

A Fővárosi Ítélőtábla, mint fellebviteli bíróság pénteki döntésével nem emelte jogerőre az RTL Klubnak a Friderikusz Produkcióval szemben megítélt 240 millió forintos kártérítési igényét - értesült a hvg.hu. A másodfokú eljárás lefolytatásáig Friderikusznak semmit nem kell fizetnie.

Kocsis Máté: Jó, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből, csak kicsit későn

Kocsis Máté: Jó, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből, csak kicsit későn

Az olajipart védő ellentüntetők várták Greta Thunberget Kanadában

Az olajipart védő ellentüntetők várták Greta Thunberget Kanadában

Donald Tuskot jelöli az Európai Néppárt élére a lengyel Polgári Platform párt

Donald Tuskot jelöli az Európai Néppárt élére a lengyel Polgári Platform párt

Drámai hatását mutatták ki a légszennyezettségnek

Drámai hatását mutatták ki a légszennyezettségnek

Elzárást kaptak a kutyákat láncra verő és éheztető állatkínzók

Elzárást kaptak a kutyákat láncra verő és éheztető állatkínzók

Németh Szilárd verset írt Bangónéhoz

Németh Szilárd verset írt Bangónéhoz