szerző:
hvg.hu

A csatorna ősszel vadonatúj saját gyártású és licence műsorokat indít el. Torres és Csernus rosszcsontokat hajkurásznak, a csatorna sztárjai talkshow-ra ülnek be, s elindul a tengerentúlon már nagy sikert befutott Desperate Housewives is. Újra lesz Megasztár és Bochkor Gábor is új műsorral jelentkezik. Arculati újítással már augusztus 20-án jelentkezett a csatorna.

Ráncfelvarrás
2005. augusztus 20-tól a TV2 egy az eddigieknél is modernebb arculattal jelenik meg - közölte a csatorna. Az újítás a képernyőn és az egyéb felületeken is látható, a jövőben a letisztult színek és formák jellemzik a TV2 arculatát.
A TV2 őszi műsorstruktúrájában helyet kapó Vásott kölykökben tizenkét „mindenre elszánt” gyerek mindennapos csínytevéseit szenvedik el a sztárok, de nem csak a gyerekek rosszalkodásait, hanem egymás társaságát is el kell viselniük - áll a csatorna sajtóközleményében. A gyermekfelügyelők szerepében dr. Csernus Imre, Kiszely Tünde, Növényi Norbert, Harsányi Levente és Torres Dániel mutatkoznak be.
 
Szeptembertől új közéleti műsor indul a TV2-n, Mutató címmel. A páros vezetésű műsort olyan személyiségek vezetik, mint Jakupcsek Gabriella, Bárdos András, Frei Tamás és Sváby András. Az élő talk-showban fontos, mindennapi életünket érintő társadalmi és közéleti kérdések kerülnek terítékre, mint az adó- vagy az iskolaügyek, a népesedés vagy a turizmus kérdése, az életszínvonal problematikája, a magyar foci vagy éppen a magyar bankok helyzete - írja a sajtóközlemény.

Az Egyesült Államokban a Desperate Housewives (melynek magyar címe Született feleségek lett) már az első epizódoktól kezdve letaszította trónjáról a megdönthetetlennek hitt közönségsikerrel büszkélkedő Szex és New York-ot - ísmerteti a közlemény. A hatalmas bevételeket és magas nézettséget produkáló sorozat tömegek mozgalmává nőtte ki magát, ahol csak képernyőre került. A TV2 megállapodott a Disney-vel – a produkció gyártójával-, így ősztől a csatorna képernyőjén láthatják a nézők a sikersorozatot. 

Bochkor Gábor vezetésével és titkos nagyágyúkkal szintén új műsort vet be ősszel a TV2. A produkció hivatalos műfaja: celebrity vetélkedő. Újra indul a Megasztár. A műsorra ismét több ezren jelentkeztek belföldről és ezren határon túlról is. A TV2-nél adottak a technikai feltételek ahhoz, hogy a magyarul beszélő, külföldi versenyzőkre, határon túlról is lehessen szavazni - jelzi a sajtóközlemény.

MTI Gazdaság

Kereszty cége részesedést vett a TV2-ben

Az SBS Broadcasting bejelentette, hogy a TV2 vezérigazgatójának, Kereszty Gábornak és Benke Gábornak tulajdonában lévő VT2 Kft. szerezte meg a TV2 tulajdonának 16 százalékát, illetve a szavazati jogok 27,1 százalékát az MTM Kommunikációs Rt-től, az SBS TV2-beli eredeti partnerétől.

MTI Gazdaság

Együttműködéseket tervez a TV2

Új csatorna indítását nem tervezik a TV2 tulajdonosai, a társaság kisebb tévéadókkal való együttműködésben gondolkodik - mondta Kereszty Gábor vezérigazgató csütörtökön. A TV2-t működtető SBS-csoport Magyarországon Az év első felében 13,2 milliárd forintos árbevételt könyvelhetett el - mondta a vezérigazgató.

hvg.hu Kult

Tv2 kontra internetes tartalmak

A Tv2 Mokka című műsora is szólt arról az építészeti témaparkról, amelyet a hvg.hu cikkben mutatott be. S amelyről a magyar weben először az azsia.net publikált fotókat. A Mokka ezeket is bemutatta, de a képek készítője most sérelmezi: olybá tűnt, mintha a Tv2 sajátjaiként tálalta volna a képeket.

MTI Média

Még öt évig sugározhat az RTL Klub és a TV2

A médiahatóság öt évvel meghosszabbította az RTL Klub és a TV2 koncesszióját, valamint nyilvántartásba vette a Magyar Televízió közéleti csatornáját - erősítette meg az MTI értesülését több testületi tag szerdán. Közlésük szerint négy igen vokssal, a Fidesz által az öttagú testületbe delegált - az eljárást, szemben Kovács György elnökkel, szabálytalannak tartó - Szalai Annamária ellenszavazata mellett határoztak a két kérdésben.

MTI Gazdaság

Új tulajdonos kezében a TV2

A Permina befektetési cég és a Kohlberg Kravis Roberts (KKR) társaság hétfőn megállapodást kötött arról, hogy felvásárolják a luxembourgi székhelyű SBS Broadcasting SA társaságot, a magyar TV2 tulajdonosát. Európa egyik legnagyobb műsorszóró társaságának értékét 1,7 milliárd euróban ( 2,07 milliárd dollár) állapították meg.

Simicskáról sztorizik Dobrev Klára, és óriási ambíciók fűtik

Simicskáról sztorizik Dobrev Klára, és óriási ambíciók fűtik

Webshopot nyitottak a sörfőző szerzetesek

Webshopot nyitottak a sörfőző szerzetesek

Az ENSZ szerint a szaúdi trónörökösnek is köze van a Hasogdzsi-gyilkossághoz

Az ENSZ szerint a szaúdi trónörökösnek is köze van a Hasogdzsi-gyilkossághoz

Elnézte a lezárt sorompót a motoros, berepült a sínekre. Nagyon kellett sietnie az őrangyalának

Elnézte a lezárt sorompót a motoros, berepült a sínekre. Nagyon kellett sietnie az őrangyalának

Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk

Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk

Harangozhatnak Webernek az EU-csúcson

Harangozhatnak Webernek az EU-csúcson