szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Értékelési szempontokA szálloda megjelenése szempont alatt a következőket...

Értékelési szempontok
A szálloda megjelenése szempont alatt a következőket vizsgáltam: hogy néz ki a szálloda, a honlaphoz képest fedezhető-e fel bármi különbség, milyen a természeti és/vagy kulturális környezet, milyen a megközelíthetősége, van-e a közelben látnivaló (max. 20pont)
 
Az atmoszféra az a meghatározó íz, illat vagy hangulat, mely megcsap minket, ha belépünk a hallba, mikor a recepciós megszólítja a kedves vendéget, mikor a folyosókon sétálunk a szobánk vagy a szauna felé. Konkrétabban: a szolgáltatások minősége, a személyzet udvariassága, nyitvatartás, légkör (max. 20pont)
 
Szobák címszó alatt a szobák mérete és állaga, berendezése, netán dizájnja, mit láthatunk az ablakból, vagy erkélyről (max. 20pont)
 
Wellness címszó alatt egyfelől a szolgáltatások számát és minőségét vizsgáltam, másfelől, hogy a szobaár ezekből mit tartalmaz. A hagyományos wellness-szolgáltatásokon túl van-e más sportolási lehetőség, gyógykezelések. (max: 20pont)
 
Ár-érték arány, vagyis az a sok szép és jó, amit a hotelünk kínál, az egészen pontosan mennyibe is kerül. Megéri-e az árát az adott szálloda, avagy többet kér, mint amit ér, neadj' isten kevesebbet (max. 20pont)
 


Hotel Sopron szobáiból széles panoráma nyílik a hűséges város tornyaira és háztetőire. A szálloda kerek száz szobával rendelkezik, melyek nagy része légkondícionált és nem dohányzó, minden szobában színes televízió, telefon, rádió, minibár szolgálja a vendégek kényelmét. Mindamellett sem a szobák, sem a wellness-részleg nem dicsekedhet fantáziadús berendezéssel. Télen egyedül egy műanyag dzsakuzzi jelenti a medencét, emellett a fittness terem, valamint a nedves- és a száraz gőz izzasztja a betérőt. Nyáron bővül a kínálat a kerti medencével és a salakos teniszpályával. Emellett iszapos-, aroma- és zsírmasszázs kényezteti a különdíjat megfizető vendéget. 

A Hotel Sopronnak saját Vinosseuma, borháza van, mely a borkostolások mellett rendezvények színhelyeként is szolgál. A hotel méretéből adódóan otthont tud adni nagyobb konferenciáknak, nyolc kifejezetten erre a célra kialakított és felszerelt teremmel bír. A honlap szöveges- és képi információban egyaránt bővelkedik, de amivel a Sopron Hotel dicsekedni tud, az itt is leginkább a kilátás. Konferenciaturistáknak ajánljuk.

Megjelenés: 12
Atmoszféra: 13
Szobák: 13
Wellness: 10
Ár-érték arány: 11

összesen: 59/100

Tekintse meg képgalériánkat a szállodáról

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nemet mondtak a szerződésre, több osztályon is megszűnhet az ellátás a nyíregyházi kórházban

Nemet mondtak a szerződésre, több osztályon is megszűnhet az ellátás a nyíregyházi kórházban

Kovács Zoltán bohócos mémmel reagált rá, hogy magyar műsorok is lesznek a német köztévén

Kovács Zoltán bohócos mémmel reagált rá, hogy magyar műsorok is lesznek a német köztévén

A harmadik hullám az iskolákat is elérte, egyre több helyen állnak át digitális oktatásra

A harmadik hullám az iskolákat is elérte, egyre több helyen állnak át digitális oktatásra