szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Plazmatévé, DVD-lejátszó, két hűtőszekrény, edzőgép, két pisztoly, priccs helyett hatalmas ágy és 27 millió forintnyi készpénz tette kellemesebbé börtöncelláját egy brazil drogbárónak.

Rendőrségi villámellenőrzés vetett véget a luxusnak, amely megédesítette Genilson Lino da Salva – gúnynevén: Láb – munka- és ünnepnapjait a rácsok mögött. Az államügyészség vizsgálatot indított a börtön vezetősége ellen, hogy kiderüljön, ugyan miként kerülhetett még fegyver is egy elítélt cellájába.

„Hogy a kábítószer-kereskedelmet, a gyilkosságokat, az emberrablásokat börtönökből (is) vezérlik, nem okozott meglepetést. Az viszont, hogy ennyi készpénz volt a cellában, igen” – mondta Paulo Gomes államügyész.

A drogbáró azt vallotta, hogy a börtönben nyerte szerencsejátékokon a pénzt és uzsorakölcsönzéssel fialtatta tovább – ezek az ügyletek persze szintén nem engedélyezettek normális börtönben.

Láb 28 évig nem lesz szabadlábon. A cellaellenőrzés után azonnal átvitték egy másik börtönbe.

hvg.hu Shake

"A nagy mellem és én"

Miközben a mellnagyobbítások száma egyre nő a plasztikai sebészek beszámolói szerint, vannak olyan nők, akik számára az átlagosnál nagyobb mell csak terhet jelent.

Shake

Ahová ne menjünk - a világ legveszélyesebb strandjai

A nyár kezdetével megindul a pihenni vágyók áradata a különböző tengerparti üdülőhelyek irányába. Nem árt azonban az elővigyázatosság, ugyanis a cápáktól a medúzákon át a szennyezett vízig sokféle veszélyforrás keserítheti meg a szabadságot. Az alábbiakban bemutatunk néhány helyet, amelyeket érdemes lehet elkerülni.

Az élről várhatja Hosszú Katinka a 400 vegyes esti döntőjét

Az élről várhatja Hosszú Katinka a 400 vegyes esti döntőjét

Brit egészségügyi miniszter: az oltások védenek az indiai variáns ellen is

Brit egészségügyi miniszter: az oltások védenek az indiai variáns ellen is

Ottalvós Erzsébet-táborok is lesznek idén

Ottalvós Erzsébet-táborok is lesznek idén