szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Egy szerelmes pár számára valódi kincs, amikor csak egymásra figyelve tölthetnek pár napot, királyi kényeztetés...

 

Egy szerelmes pár számára valódi kincs, amikor csak egymásra figyelve tölthetnek pár napot, királyi kényeztetés mellett. A Spirit Hotelben minden adott hozzá, hogy élvezzétek a pillanatot, amikor az odaadó egymásra hangolódást a luxus még varázslatosabbá teszi. Eláruljuk, hogy mi az ötcsillagos romantika titka!

Meghittség
Érthető, ha a szerelmünkkel nem tudunk és nem is akarunk betelni egymással! Ilyenkor senki nem vágyik tömegre és zajra, annál inkább diszkrét terekre. A Spirit ötcsillagos szobái egyszerre otthonosak és elegánsan hívogatóak. Érdemes szakítani a megszokásokkal és olyan szobát választani, ahol körágy van a hagyományos franciaágy helyett! Szerencsére a közös terekben is kizárhatjuk a külvilágot. Még a medencék körül és a szaunavilág pihenő helyiségeiben is könnyed, áttetsző anyagokkal elzárt baldachinos ágyak várnak ránk.

©

Kiszolgálás
Reggel egy frissen facsart gyümölcslé, friss chroissan házi lekvárral, egy krémesen lágy kávé, egy pohár pezsgő a napfényben fürdő asztalnál vagy a szobánk teraszán... Ugye jól hangzik? Persze ezernyi más finomságot is választhatunk, a lényeg, hogy nem nekünk kell elkészíteni és a mosogatásról is elfeledkezhetünk. Napközben a medencék mellett könnyű falatok és frissítő italok várnak ránk, este gyertyafényes asztalnál élvezhetjük a konyhafőnök remekeit, hogy utána a langyos nyárestén a teraszon ülve belefeledkezzünk a tökéletes pihenés édes pillanataiba. Olyan jó ilyenkor felidézni a simogató napsugarak és a hűs vízcseppek érintését, eltervezni a következő nap testet, lelket kényeztető programját!

©

Kényeztetés


Egy különleges masszázs, amit egyszerre élvezhetünk a kedvesünkkel vagy  egy páros testkezelő rituálé kihagyhatatlan kaland, mindenképpen ki kell próbálni! A hamam és a razul világa kettesben - még a nyári melegben is - egyedülálló élményt nyújt, de a páros fürdő is biztosan egyike a legromantikusabb dolgoknak.  Hagyjuk, hogy a profi masszőrök átgyúrják a testünket, élvezzük, hogy minden csak rólunk szól. Bátran éljük meg a ragyogó nőiességünket, engedjük, hogy kényeztessenek bennünket!
Mi ez a félelmetes csoport, amivel ezrek masíroznak az Eb-meccsek előtt?

Mi ez a félelmetes csoport, amivel ezrek masíroznak az Eb-meccsek előtt?

Az automatizált logisztika már nem csak a multicégek kiváltsága

Az automatizált logisztika már nem csak a multicégek kiváltsága

Most derült ki, hogy adatközpontokban aludtak a Microsoft mérnökei, amikor csúcsra pörgött a járvány

Most derült ki, hogy adatközpontokban aludtak a Microsoft mérnökei, amikor csúcsra pörgött a járvány