Olyasmi történt a Felcsúttal, amire idén még nem volt példa

Olyasmi történt a Felcsúttal, amire idén még nem volt példa

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Legyőzték a Vasast, először nyertek 2018-ban a bajnokságban.

Az MTI beszámolója szerint a mérkőzés elején a Vasas volt kezdeményezőbb, a 22. percben mégis a vendégek jutottak vezetéshez: egy felcsúti szabadrúgás után a védő Spandler Csaba volt eredményes közelről. A hátrányba került házigazdák a szünetig több helyzetet kidolgoztak, de a befejezéseknél nem voltak elég pontosak és szerencsések, így elmaradt az egyenlítés.

A második félidőben továbbra is az angyalföldiek irányították a játékot, mezőnyfölényük idővel ígéretes lehetőségeket eredményezett. Ám hiába érkeztek a kispadról a friss cserejátékosok - egyikük, az alapesetben középhátvéd Vaskó Tamás csatárként próbálkozott - a hazaiak nem tudtak egyenlíteni. A 84. percben aztán a felcsútiak Radó András góljával bebiztosították a győzelmüket. A Vasas a ráadásban egy öngóllal szépített, de így is pont nélkül maradt.

A PAFC ezt megelőzően december 9-én nyert a bajnokságban, idén eddig háromszor döntetlent játszott és kétszer kikapott. Pintér Attila együttese a Vasas legyőzése előtt vendégként hét bajnoki összecsapásán volt nyeretlen.

Hozzászólások