Szintet lépett a franciáknál a Kanté-őrület – videó

Szintet lépett a franciáknál a Kanté-őrület – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A világbajnokság idején elterjedt dalt most egy egész stadionnyi ember énekelte egyszerre a Chelsea francia középpályásának.

Az idei világbajnokok, a francia válogatott játékosai a csapat Argentína elleni nyolcaddöntős meccse után költöttek át egy dalt N’Golo Kanté dicséretére, miután a középpályás nagyszerűen vette le a pályáról Lionel Messit. A franciák 4-3-ra megnyerték a meccset, az argentinok legnagyobb sztárjának nem sikerült betalálnia.

Játékostársai Joe Dassin egyik számának, a Les Champs-Élysées-nek a refrénjét változtatták meg, és rengetegszer elénekelték Kanténak, aki általában szélesen mosolyogva, de nagyon szerényen fogadta a gesztust.

De nemcsak ilyenkor volt szerény Kanté: játékostársa, Steven N’Zonzi a világbajnoki eredményhirdetés után elmondta, ő nyomta a kezébe a trófeát, mert a Chelsea focistája nem merte elkérni a vadul ünneplő többiektől.

A franciák vasárnap 2-1-re megverték Hollandiát a Nemzetek Ligájában – abban a sorozatban, ahol az új magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi bemutatkozása rosszul sikerült –, a párizsi Stade de France-ba kilátogató nézők pedig a helyükön maradtak a lefújás után, hogy megünnepeljék a júliusban megszerzett világbajnoki címet. Eközben újra előkerült a Kanté-dal, amit először csak a játékosok énekeltek el, aztán az egész stadion rázendített.

A dal így hangzik magyarul: "Ó, N’Golo Kanté, ó, N’Golo Kanté,kicsike, kedves, megállította Leo Messit, de mind tudjuk, hogy csaló (mármint kártyában)."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hozzászólások