Már ma bejelenthetik Dárdai Pál visszatérését a Hertha felnőtt csapatához

Már ma bejelenthetik Dárdai Pál visszatérését a Hertha felnőtt csapatához

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az edzőt 2019-ben fokozták le, az utánpótláscsapatot irányította. Most, a gyenge eredmények láttán, valószínűleg visszahívják.

Már hétfőn bejelenthetik a berlini Hertha BSC-nél, hogy újra Dárdai Pálra bízzák a vezetőedzői feladatokat – értesült a Kicker. A lap szerint hétfőn nem tartanak edzést a klubnál, kedden pedig már a régi-új szakemberrel dolgozik a keret.

A Herthától vasárnap rúgták ki Bruno Labbadiát, illetve 25 év után azt a Michael Preetz menedzsert, akinek oroszlánrésze volt abban, hogy 2019-ben elküldték Dárdait a Hertha felnőtt csapatának éléről. Tették ezt annak ellenére, hogy 2015-ös érkezésétől kezdve nem csak bent tartotta a csapatot a Bundesligában, de még az Európa-ligába is kivezette őket.

Dárdai távozásával egy időben az addigi helyzethez képest sok pénz is érkezett a Herthához, ám az elrontott igazolások és edzőválasztások miatt folyamatosan romlott a csapat helyzete, jelenleg csak a tizennegyedik helyen állnak a német bajnokságban, hét pontra a kiesőhelyektől.

A Kicker úgy tudja, hogy Dárdai segítője a hozzá hasonlóan a Hertha volt játékosa, Andreas Neuendorf lesz, aki most az U23-as csapatot irányítja.

Hozzászólások