Jön a Motorola Flipout, Androiddal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A telefon kijelzője kifordítható, így feltárul az ötsoros, teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A telefon kijelzője kifordítható, így feltárul az ötsoros, teljes értékű QWERTY billentyűzet. Az önálló sorba rendezett számbillentyűkhöz nem kell billentyűkombinációt használni, így felgyorsul a gépelés sebessége. A Flipout telefon akár 7 testreszabható kezdőképernyőt, élő háttérképeket, és nagyobb biztonságot kínál a felhasználók részére.

"Flipout különleges formájában egyesül a Motorola design öröksége az Androidos platform legújabb tulajdonságaival. A hihetetlenül kompakt Flipout kényelmesen elfér egy tenyérben, táskában vagy egy zsebben. Vele egyszerre kényelmes és szórakoztató a folyamatos kapcsolattartás." - mondta Ralf Gerbershagen, a Motorola Mobiltelefon részlegének Nyugat-Európai igazgatóhelyettese. "A közösségi oldalak rajongói számára az okostelefon a Motoblur továbbfejlesztett változatát nyújtja: még több közösségi élmény, testreszabva.”
A Flipout okostelefon számos, országonként eltérő színben lesz elérhető, így például: fekete, zellerzöld, málna, égszínkék, piros, sáfrány és fehér színekben.

Továbbfejlesztett Motoblur
A Motoblur kezelőfelület a Motorola Androidos telefonjai számára kínál különleges megoldást: kapcsolatok szinkronizálása, postok kihelyezése, üzenet, fotók és egyéb multimédiás tartalmak kezelése egy gombnyomásra! A Motoblur igény szerint folyamatos kapcsolatot tart a Facebook, a MySpace, a Twitter , a Gmail  oldalaival, használatával egyszerűen kezelhető a vállalati és a személyes levelezőrendszer, akár a kezdőképernyőn is.

A Motoblur automatikusan készít biztonsági másolatot a névjegyzékről, a bejelentkezési adatokról, a testreszabott paraméterekről és az e-mailekről. Az adatokat egy biztonságos szerveren tárolja. A telefon ellopása vagy elvesztése esetén az adatok azonnal letörölhetők a mobiltelefonról. Mindössze egy felhasználónév és jelszó kell hozzá, hogy az adatokat az új mobiltelefonra visszatöltse a felhasználó.
Az új Motoblur számos új extrával rendelkezik, így például találunk esemény- és üzenet widgeteket szűrési lehetőséggel a közösségi hálózatok, kapcsolatok, vagy csoportok alapján. Van képernyő-testreszabás, vagyis a widgetek mozgathatók és tetszés szerint méretezhetők a hét kezdő képernyőn.
Az akkumulátor menedzserben az optimális akkumulátor fogyasztás érdekében 3 energiafogyasztási mód választható, az adatforgalom pedig állandóan nyomon követhető a kezdőképernyőn.

Tökéletes hangminőség
A Flipout a CrystalTalk PLUS technológia segítségével felerősíti a hívó fél hangját, miközben kiszűri a háttérzajokat a tisztább beszélgetésekért. A Motorola szabadalmaztatott CrystalTalk zajszűrő technológiáját alapul véve a CrystalTalk PLUS egy második mikrofon segítségével még tisztább hangminőséget kínál, a háttérzaj csökkentésével.

 

Web és Multimédia
A Flipout kényelmes web- és fotóböngészést tesz lehetővé, egy tenyérnyi felületen. A multi-touch funkciós okostelefon támogatja az Adobe Flash-t, így Flash tartalmakat is képes megjeleníteni a weboldalakon.
A zenerajongók számára a Flipout beépített médialejátszót kínál teljes képernyős dalszöveg-megjelenítéssel és songID zenefelismerő funkcióval.
További multimédiás funkciók: 3 MP kamera digitális zoommal, KODAK PERFECT TOUCH technológia az élénkebb, világosabb képekért, galéria-mód címkézéshez, és a fotók azonnali feltöltéséhez a Facebook, a MySpace, a Picasa- vagy a Photobucket oldalakra. Videó felvételére, lejátszására, és megosztására szintén van lehetőség.
A Flipout telefonnal számtalan alkalmazás elérhető, ideértve a Google Search, a Google Maps, a Gmail szolgáltatásokat és a több ezer Android Market alkalmazást.

A Motoblur kezelőfelülettel ellátott Flipout 2010 második negyedévétől kapható Európa egyes országaiban.

Hozzászólások