A Lego autós játékával újraélheti gyerekkorát

A Lego autós játékával újraélheti gyerekkorát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Férfi olvasóink többsége két dolgot szinte biztosan szeretett gyerekkorában: kisautókkal és Legóval játszani a szobában. Az androidos mobilokra ingyen letölthető Lego Technic Race ezeket ötvözi.

Androidos mobillal és/vagy tablettel rendelkező olvasóink talán emlékeznek HVGame alrovatunk azon cikkére, amellyel a lakásban felépített autópályák világát visszaidéző Rail Racinget ajánlottuk. Akkor biztosan sajnálták, hogy csak iPhone-ra és iPadre tölthető le, de ez azóta megváltozott, ingyen letölthető androidosoknak is, viszont ha gyerekkorukban a legózást is szerették a versenypályák mellett, akkor jobb játékot is tudunk mutatni.

A Google Play-ből szintén ingyen letölthető Lego Technic Race is az anno szobában kialakított versenypályák hangulatát idézi, de itt háromféle Lego-jármű áll rendelkezésre. Az egyik egy klasszikus versenyautó, a másik egy sivatagi túrára is képes kocsi, a harmadik pedig egy erős teherautó. Ki kell választani az egyiket, majd kezdődhet is a játék. A lakás minden szegletét érintő pálya ellenfelek és alagtutak mellett kikerülendő akadályokat is tartogat, valamint összegyűjthető pontokat, amelyekkel tovább fejleszthetők a legóelemekből álló járművek, így tovább nő az esély a trófeák begyűjtésére.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.