Megtaláltuk a tökéletes helyet képeinek, videóinak

Megtaláltuk a tökéletes helyet képeinek, videóinak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Óriási ingyenes tárhelyre menti el a telefonjával, táblagépével készített képeket, videókat az alábbi alkalmazás.

Nem kell figyelnünk arra, mi lesz az iPhone-unkkal, iPadünkkel készített fotók, videók sorsa, ha kevés lenne a mobilkészülék tárhelye, a képek és videók ugyanis automatikusan felkerülnek egy 20 GB-os felhőtárhelyre a StreamNationnél.

Mindebben az ingyenes Shutter alkalmazás siet a segítségünkre, amely akár fényképezőgépként is funkcionálhat a letöltése után. A fényképeket az alkalmazáson belül láthatjuk el effektekkel, persze ezeket ki kell választani, még a fotózás előtt.

©

Az appnak engedélyezhetjük, hogy hozzáférjen már meglévő fotóinkhoz, ekkor ezek is felkerülnek a felhőbe. Ha kíváncsiak vagyunk rájuk, bármikor elérjük őket a StreamNation weboldalán, természetesen akkor, ha a telefonon, táblagépen megadott hozzáférésünkkel jelentkezünk be. Itt azután valamennyi fényképünket, videónkat elérjük, láthatjuk mekkorák, mikor készültek. Természetesen meg is oszthatjuk, de akár priváttá is tehetjük őket, sőt ha valamelyik nem tetszik, törölhetjük a felhőből.

20 GB tárhely rengeteg lehet a képek esetében, és tényleg az a jó, hogy minden automatikus, nekünk csak a fotózásra kell figyelnünk. És persze az sem utolsó szempint, hogy a képeink, videóink akkor is megmaradnak, ha a készülékünkkel valami történne.