Töltse le, ingyen van: végre Androidra is megjelent a fantasztikus képmanipuláló alkalmazás

Töltse le, ingyen van: végre Androidra is megjelent a fantasztikus képmanipuláló alkalmazás

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fotóinkból festményszerű képeket varázsoló Prisma jelenleg a második legnépszerűbb alkalmazás az iPhone-osok körében, csak az imádott-szidott Pokémon GO előzi meg. De vissza a lényeghez: az ingyenes képmmanipuláló app mostantól már Androidra is letölthető.

Ilyen gyönyörű képszerkesztőt még nem látott – így ajánlottuk korábban a Prisma alkalmazást, és ez cseppet sem volt túlzás. Az iPhone-osok körében a népszerűségi listán már csak a Pokémon GO előzi meg ezt az appot, amelyben különböző stílusú, csodás festményeket lehet filterként használni. Eddig kellett várni: most már Androidra is ingyen letölthető.

A kezelése nagyon egyszerű. Csak meg kell nyitni az alkalmazást, majd ott készíteni egy fotót, vagy az appon belül a jobb alsó sarokra kattintva korábban készült képeinkből kiválasztani egyet. Aztán már lehet is válogatni a filterek között.

©

Alul ugyanis 36 szép festmény ikonja jelenik meg, és arra kell kell kattintani, amelyik stílusára szerkesztenénk a saját fotónkat. Ha megvan, várni kell néhány másodpercet és már láthatjuk is, hogy milyen gyönyörű alkotás lett egy átlagos képből. Érdemes a szerkesztett fotón balra és jobbra húzni az ujjunkat, ugyanis a filter hatása így gyengíthető és erősíthető.

Az alkalmazásba lépés után középen, jobb oldalon jelenik meg a beállítások ikon, amelyre hasznos kattintani, hiszen a manipulált fotókon alap beállításként megjelenik a Prisma vízjele. Ezt viszont nem kőtelező meghagyni, az "Add watermark" opció kikapcsolásával eltüntethető.

A végeredmény a letöltés ikonnal elmenthető, illetve a megosztás ikonnal közösségi oldalakra is kitehető.

Ha máskor is tudni szeretne a legjobb appok megjelenéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.