Ha androidos, még néhány órán át ingyen töltheti le a népszerű Hitman játékot

Ha androidos, még néhány órán át ingyen töltheti le a népszerű Hitman játékot

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Egy időre ingyenessé tette Hitman: Sniper címmel fejlesztett mobiljátékának androidos kiadását a Square Enix. Akit érdekel, siessen, az akció péntektől már nem él.

A Hitman játékok főhőse, a 47-es ügynök az elmúlt évek során rengeteg programban tűnt fel. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy a felhasználók a sokadik rész után is képtelenek megunni, amely folyamatosan új játékváltozatok elkészítésére sarkallja a fejlesztő Square Enixet.

Bár a Hitman: Sniper címmel készült verzió nem új (eredetileg 2015-ben jelent meg), a folyamatosan érkező frissítések révén mindig találni benne felfedezni valót. A játékosok igen hálásak is ezért: egy március végi adat szerint már több mint 10 milliószor töltötték le, és ez a szám azóta valószínűleg csak nőtt. A Square Enix ezért rövid ideig leértékelte az egyébként 399 forintos programot, melyet szeptember 6-án (csütörtökön) még ingyen letölteni a Play áruházból. A kedvezmény kizárólag az androidos eszközökkel rendelkezőket érinti, és arról egyelőre nincs hír, hogy iOS-en esetleg számítani lehet-e hasonlóra.

A játékban szó szerint távoli megbízások várnak ránk, hiszen mesterlövészként kell boldogulnunk. A fejlesztők 150 megoldásra váró feladattal pakolták tele az összességében 76 százalékos értékelésen álló Hitman: Snipert. Nem tökéletes, de mivel ingyenes, és bőven akad benne elintéznivaló, egy próbát mindenképp megér.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.