Elrejtett valami kis vicceset a Microsoft az androidos böngészőjében

Elrejtett valami kis vicceset a Microsoft az androidos böngészőjében

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Egy úgynevezett húsvéti tojást (easter egget) rejtett el a Microsoft az androidos Edge böngésző legutóbbi béta változatában.

Folyamatosan csiszolgatja, javítgatja a Microsoft az androidos telefonokra készült Edge böngésző appot, emellett arra is volt ideje a szoftveróriásnak – írja a Windows Latest –, hogy egy vicces apróságot, úgynevezett húsvéti tojást rejtsen el a legutolsó (42.0.0.2519) bétában, amely egyébként egy számlálót is kapott a navigációs sávra. Ez a számláló mutatja, hogy hány fül van nyitott állapotban az adott böngészés alatt.

Abban az esetben viszont, ha valakinél a megnyitott fülek száma eléri a százat, akkor szám helyett egy ninja macska emoji jelenik meg figyelmeztetésként: túl sok fül van megnyitva. Ez a vicces figyelmeztetés egyébként csak az említett bétában jelenik meg, és egyáltalán nem biztos, hogy a Microsoft a stabil verzióban is megtartja majd.

©

A Microsoft Edge androidos változata egyébként nagyon kedvelt a felhasználók körében, hiszen szinkronban tartja az okostelefonon és a Windows 10-es PC-n folytatott böngészést.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.