szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Olyan új termékek forgalmazásába kezd az IKEA, amiket kifejezetten a játékosok igényeit szem előtt tartva fejlesztettek, de bárkinek jól jöhetnek, aki sokat ül a számítógépe előtt.

Az IKEA is követi a világ és a technológia fejlődését, erre több bizonyíték is van. Nemrég például kiderült, hogy egyszerűbbé teszik az online vásárlást, korábban pedig olyan alkalmazást fejlesztettek, amivel látható, hogy néz majd ki a vágyott bútor a lakásban. Most ismét újítanak, de egész más fronton:

a gamerek felé nyitnak.

A bútorgyártó is érzi, hogy sokak kedvelt időtöltése a videojátékozás, ezzel együtt viszont egy probléma is akad: mivel ők nagyon sokat ülnek a gép előtt, a tevékenység egy idő után kényelmetlen lehet. Az IKEA ezért partnerségre lépett az orvosi kiegészítőket gyártó UNYQ-kal, hogy együtt fejlesszenek kényelmi kiegészítőket, amikkel komfortosabb lehet az órákig tartó játék.

Az UPPKOPPLA nevű új termékkategóriába billentyűzetre szerelhető gomb, egér kábelét fogó állvány, illetve egy csuklótámasz is tartozik. Alighanem utóbbi a legérdekesebb: a terméket az asztalra kell helyezni, és ebbe kell beletennie a karját a használójának, majd úgy mozgatni az egeret.

Az új termékek árát egyelőre nem közölte a vállalat, annyit azonban elárultak: nem a profikat célozzák az újdonságokkal, ami az sejteti, hogy a kiegészítőket baráti áron lehet majd kapni, de leghamarabb így is csak 2020-tól.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Magyarországon is kaphatók lesznek az IKEA hangos bútorai

Néhány hónapja még prototípus volt, mostanra viszont kész termékké vált az IKEA és a Sonos hangszórója. A polcként is használható termék még idén megérkezik Magyarországra, ahogy a cég különleges lámpája is.

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

Több kilométeres dugó alakult ki az osztrák határnál ellenőrzések miatt

Több kilométeres dugó alakult ki az osztrák határnál ellenőrzések miatt

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől