Az orosz atom méltó párja: a fideszes arcbőr

Az orosz atom méltó párja: a fideszes arcbőr

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

Akár hiszik, akár nem, aki szembeköpte magát reaktorügyben, az Bajnai Gordon. Orbán Viktor ott se volt.

Miután tegnap körbeszaladt az országon Orbán Viktor legújabb, bravúros seggszáj-mutatványa – miszerint Oroszországgal energetikai megállapodást kötni puccs, ha más csinálja – az erre tenyésztett pártalkalmazottak megtalálták a csattanós választ. Íme a Magyar Nemzet híradása: Bajnai megint szembeköpte korábbi önmagát!

A cikket elolvasva persze a kukacoskodók esetleg fennakadhatnak azon, hogy egyrészt nem Bajnai szólalt meg, hanem Jávor Benedek, másrészt meg nem a paksi bővítés ellen, hanem azért, hogy talán ne teljes titokban kötelezzük el magunkat hetven évre és négyezermilliárd forintra. Viszont az ilyen kerékkötők már magával a kukacoskodással is puccsot követnek el a nemzet ellen!

A pártlap amúgy másik erős anyaggal is támogatja az évszázad üzletét: Stier Gábor vezércikkében ellenállhatatlan érvet sorakoztat fel a megállapodás mellett. Ez pedig nem más, mint hogy ő egyszer találkozott Putyinnal, és az orosz elnök A SZEMÉVEL CSIPPENTVE annyit mondott, minden rendben lesz. Kapaszkodjanak meg, a cikk így folytatódik:

"Néztem a szemébe, s láttam, hogy mindezt őszintén gondolja, s Magyarország ebből igazán nyerhet."

Stier Gábor trolléga ezen a linken találhat félmeztelen képeket szerelméről. A többieket meg emlékeztetnénk egy másik nagy csippentőre. Akkor is rendben volt minden.

 

Hozzászólások