Napi Bogár: a berlini fal igaz története

Napi Bogár: a berlini fal igaz története

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
-W-

Tudta, hogy a falat ugyanazok építették, akik lebontották? Igen, a zs... Globális Főkonstruktőr.

Bogár Lászlót nem lehet megunni. A sors mindannyiunk számára kegyetlen fintora, hogy ez az ember nem Hollywoodban kalapál ki hetente egy-egy komplett fantasy-univerzumot, hanem a magyar politikát alakítja. Ő is boldogabb lenne, meg a magyarok se csata közben vennék észre, hogy igazából sajnos nincs is varázskardjuk.

A mai opusból a második világháborúról és a hidegháborúról tudjuk meg, hogy csak látszólag volt nagyhatalmak vetélkedése. Valójában a Globális Főkonstruktőrök csinálták meg Hitlert, aztán elrendezték, hogy előbb győzzön, végül mégse, egyben megcsinálták a kommunistákat, beengedték őket Európába, építtettek velük berlini falat, moszkvai bábjaiknak megengedték, hogy leverjék a magyar forradalmat, végül megrendezték a rendszerváltást. Itt Ön arról is értesülhet, hogy a szocializmus bukása óta ránk köszöntött a

MINDEN EDDIGINÉL KEGYETLENEBB

és reménytelenebb kifosztás. Bizony, Rákosi alatt fel sem merült sem vizitdíj, sem netadó!

Speciel Bogár László megtalálta a számítását most is, meg a rendszerváltás előtt is, a Főkonstruktőr moszkvai bábjainak szolgálatában, MSZMP-tagként. Már csak egy kínzó kérdés maradt: ha ilyen szép kerek a világ, és Hitlertől Sztálinon át Mihail Gorbacsovig mindenki a kampósorrú/pikkelyes bőrű globalokraták bábja volt, akkor... nem gyanús ez a Bogár László legalább egy kicsit? Miféle zsákutcába próbálja becsalogatni a magyarokat?

Hozzászólások